«Ιστορική στιγμή για το Νοσοκομείο Μολάων»

ΛΑΚΩΝΙΑ. Εξοπλίζονται τα Νοσοκομεία Σπάρτης και Μολάων, με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό προϋπολογισμού 1.922.764,00 ευρώ όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θ. Βερούτης στο facebook.

Ενδεικτικά ο εξοπλισμός που περιλαμβάνεται στην προμήθεια αφορά :

- Αξονικό Τομογράφο για την Ν.Μ Μολάων.

- Σύγχρονο εξοπλισμό χειρουργείων για τα Νοσοκομεία Σπάρτης και Μολάων.

- Σύγχρονο εξοπλισμό για τα Φυσικοθεραπευτήρια Σπάρτης και Μολάων.

- Σύγχρονο καρδιολογικό εξοπλισμό και σύστημα κόπωσης για την Ν.Μ. Μολάων

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Μολάων Κ. Κορωνιός δήλωσε σχετικά στο facebook

«Ιστορική στιγμή για το Νοσοκομείο Μολάων! Έγκριση απόκτησης Αξονικού Τομογράφου!

Ένα εμβληματικό έργο- η απόκτηση Αξονικού Τομογράφου από τη Ν.Μ Μολάων- γίνεται πλέον πραγματικότητα! Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα και κατ’ επέκταση και για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ικανοποιείται μέσω ΕΣΠΑ μια πάγια και επιτακτική ανάγκη της Ν.Μ. Μολάων, η οποία θα καλύψει δυσλειτουργίες που είχαν σημαντική επίπτωση στην εύρυθμη λειτουργία Νοσοκομείου και θα αναβαθμίσει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας!

Συγκεκριμένα, εξετάσεις που απαιτούσαν την διακομιδή των ασθενών στη Σπάρτη και χρειαζόταν αρκετές ώρες για να ολοκληρωθούν, θα πραγματοποιούνται πλέον μέσα σε λίγα λεπτά! Με τη δυνατότητα αυτή, μειώνεται η ταλαιπωρία των ασθενών, η επιβάρυνση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και αυξάνεται η διαθεσιμότητά τους για τα πραγματικά επείγοντα περιστατικά , αναβαθμίζοντας συνολικά τη παρεχόμενη ποιότητα υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας!

Όλοι τον ήθελαν, μικροσυντεχνιακά συμφέροντα τον εμπόδιζαν, κανείς δεν το τόλμησε, εμείς το καταφέραμε!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου στο Γ.Ν. Λακωνίας, τους Διοικητικούς Διευθυντές κα Sofia Kolokotsiou & κ. Vaggelis Trougakos, την κα Georgia Chiou και την κα Betty Feggara, χωρίς την βοήθεια και την προσπάθεια των οποίων, δεν θα τα είχαμε καταφέρει!

Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστίες στον καλό φίλο, Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, κ. Veroutis Theodoros που στήριξε εξαρχής την προσπάθεια μας!

Η Νέα Εποχή για τη Ν.Μ Μολάων έχει ξεκινήσει»

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί βρέθηκε στη Στεμνίστα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο;

«Εδώ κορονοϊός»! Με 63 νεκρούς και 2.422 κρούσματα!

2,6 εκατ. ευρώ για τη “μικρή διασύνδεση” της Κρήτης με την Πελοπόννησο