...Μένουμε σπίτι. Παραμένουμε ασφαλείς!

Αρνητικά όλα τα αποτελέσματα rapid tests στο Δήμο Γορτυνίας

ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ. Αρνητικά βγήκαν τα αποτελέσματα των rapid tests που διενεργήθηκαν στις 19.11.2020, στο Δήμο Γορτυνίας. Κλιμάκια του Ε.Ο.Δ.Υ. εξέτασαν, ύστερα από πρόσκληση του Δήμου Γορτυνίας, 270 κλινικά δείγματα, τα οποία ελέγχθηκαν όλα ως αρνητικά, στα Κέντρα Υγείας Τροπαίων, Δημητσάνας και στο Περιφερειακό Ιατρείο Κοντοβάζαινας.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, ενώ εξετάστηκαν ο Δήμαρχος, Στάθης Κούλης, οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Γ., τα στελέχη και οι υπάλληλοι του Δήμου Γορτυνίας.

Κλιμάκια του Ε.Ο.Δ.Υ. θα επισκεφθούν και την ερχόμενη εβδομάδα Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Γορτυνίας, σε μια προσπάθεια να καλυφθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκταση του Δήμου. Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε μια σαφή εικόνα τυχόν διασποράς του ιού σε όλη την επικράτεια του Δήμου Γορτυνίας.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας, Στάθης Κούλης, ο οποίος συνόδευσε τα κλιμάκια σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και βρέθηκε δίπλα στους δημότες, δήλωσε σχετικά:

«Παρά τις ανησυχίες για περιπτώσεις κρουσμάτων στο Δήμο Γορτυνίας, φαίνεται πως οι δημότες τηρούν τους υγειονομικούς κανόνες και παραμένουν πιστοί στις οδηγίες των ειδικών. Σε καμία περίπτωση, ωστόσο, τα αποτελέσματα των tests από την περιοχή δεν θα πρέπει να αποτελέσουν αιτία εφησυχασμού. Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος θα συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα για την προστασία των δημοτών και θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους, ανταποκρινόμενος σε κάθε τους ανάγκη. Θερμή παράκληση προς όλους είναι να συνεχίσουν να τηρούν απαρέγκλιτα τους κανόνες για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας».