Εκτεθειμένοι είναι οι υγειονομικοί στον πόλεμο της Πάτρας έναντι του κορωνοϊού εφόσον δεν υπάρχουν εμβόλια γι’ αυτούς. Είτε κάποιοι δεν συμμετείχαν στην Α’ Φάση εμβολιασμού είτε πλέον δεν επαρκούν τα εμβόλια, καλούνται σήμερα να κρατηθούν όρθιοι σε μια άνιση μάχη.

ΠΑΤΡΑ. Για την διασπορά του κορωνοϊού που υπήρξε στα νοσοκομεία της Πάτρας και του Ρίου, καθώς και για την έλλειψη εμβολίων για το υγειονομικό προσωπικό μίλησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο, δεν ευθύνεται η αποφυγή του εμβολιασμού κατά της Covid-19 από τους υγειονομικούς των δύο νοσοκομείων για τη διασπορά του κορωνοϊού, καθώς όπως είπε νόσησαν και γιατροί που είχαν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, αλλά δεν είχε περάσει το απαραίτητο χρονικό διάστημα για να δημιουργήσουν την ανοσία.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ σημείωσε πως πλέον οι γιατροί θέλουν όλοι να εμβολιαστούν, ωστόσο δεν υπάρχουν εμβόλια για να καλύψουν αυτές τις ανάγκες. «Μας λένε ότι προορίζονται για τις ευπαθείς ομάδες του γενικού πληθυσμού και μας λένε να εγγραφούμε σε αυτή τη λίστα» συμπλήρωσε ο Μιχάλης Γιαννάκος.

«Να μας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία το υπουργείο» ξεκαθάρισε ο κ. Γιαννάκος, τονίζοντας την ανάγκη να δημιουργηθούν νέες λίστες εμβολιασμού για τους υγειονομικούς.

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Νεκρό βρέφος 6 μηνών

Αγγίζει τα 3€ το ελαιόλαδο με αισιόδοξους τους παραγωγούς!

Σώθηκε 19χρονη γιατί οι Αστυνομικοί έκαναν καλά τη δουλειά τους

Πραγματικός πόλεμος στην Αχαϊα με 82 νέα κρούσματα!

Που, πως, πότε και ποιοί θα εμβολιαστούν στην Πελοπόννησο!