ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Η Ρομποτική Αρθροπλαστική είναι η σύγχρονη εκδοχή της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής. Ένας σημαντικός εκπρόσωπός της σε Αθήνα, Καλαμάτα και Σπάρτη είναι ο ιατρός κ. Βασιλακάκος Θεοφάνης MD, M.Sc.

Ειδικευθείς στην Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Εξειδικευθείς στην Αθλητιατρική και Αρθροσκοπική Χειρουργική Ώμου, Γόνατος και Ποδοκνημικής: St. Mary’s Hospital, McGill University, Μόντρεαλ Καναδά. Εξειδικευθείς επίσης στην Επανορθωτική Χειρουργική Ισχίου, Γόνατος και Ώμου: Hospital for Special Surgery, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ.

Με καταγωγή από το Έλος Λακωνίας, γεννημένος στο Μόντρεαλ του Καναδά, σπούδασε και εξειδικεύθηκε σε Ελλάδα, Ουγγαρία, Κανάδα, ΗΠΑ και με υποτροφία του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Σήμερα εργάζεται ως ορθοπαιδικός χειρουργός – αθλητίατρος στην Β’ Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου «Υγεία» στην Αθήνα, με κύριο αντικείμενο τις αθλητικές κακώσεις ώμου και γόνατος καθώς και την ρομποτική αρθροπλαστική ισχίου και γόνατος με το σύστημα Mako-Styker.

Διατηρεί ιατρεία σε Σπάρτη, Γκορτσολόγου 61, 2ος όροφος, (Τ. 2731 102465) και σε Καλαμάτα, Αντωνοπούλου 12 - κεντρική πλατεία, (Τ. 27210 28832)

Κινητό Τηλέφωνο: 6972 858583

www.vasilakakosmd.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις