ΣΠΑΡΤΗ. Η γυναίκα, σύζυγος Σπαρτιάτη ελεύθερου, προσέρχεται στο Νοσοκομείο Σπάρτης για να κάνει το εμβόλιο της Pfizer. Περιμένει την σειρά της καρτερικά και κάνει το εμβόλιο. Για καλή της τύχη δεν απομακρύνεται από το Νοσοκομείο, όπως θα μπορούσε, αφού όλοι εγγυώνται την ασφάλεια του εμβολίου, αλλά παραμένει στον χώρο. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά νιώθει άσχημα, ραγδαία δυσφορία, δεν προλαβαίνει καν να εξηγήσει, τα μάτια της γυρίζουν και «χάνεται». Αμέσως η γιατρός Υπηρεσίας αντιλαμβάνεται τι έχει γίνει και χωρίς να χαθεί ούτε λεπτό παρεμβαίνει και με κατάλληλες ενέργειες και ενέσιμη χορήγηση φαρμάκων επαναφέρει στη ζωή την 37χρονη γυναίκα που έχει υποστεί αλλεργικό σοκ και ανακοπή καρδιάς.

Αυτό που ακολούθησε καλύτερα να μην το ζήσει άνθρωπος. Ο σύζυγός της βρισκόταν έξω από τον θάλαμο, όπως επιβάλλεται και αντιλαμβάνεται ότι κάτι γίνεται. Η 37χρονη, έχει υποστεί αλλεργικό σοκ αμέσως μετά την χορήγηση του εμβολίου που μέσα σε 15 μπορεί να επιφέρει τον θάνατο αφού επιφέρει ανακοπή της καρδιάς. Ευτυχώς χάρη στην άμεση αντίδραση της γιατρού και της ομάδας του Νοσοκομείου η γυναίκα «γύρισε» από τον θάνατο.

Να σημειωθεί ότι νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Σπάρτης και όλα δείχνουν ότι έχει διαφύγει οριστικά κάθε κίνδυνο. Είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις