ΣPAΡTH. Αρμοδίως γνωστοποιήθηκε πως, «… την Τρίτη 17/8/2021 δεν πραγματοποιήθηκαν rapid tests στον χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου διότι, όπως ενημερώθηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου από την υπεύθυνη της κινητής μονάδας του ΕΟΔΥ Λακωνίας, παρά τις προσπάθειες που κατεβλήθησαν, δεν κατέστη δυνατή η προμήθεια, από το Υπουργείο, των bar codes, τα οποία αποτελούν υλικό απαραίτητο για την καταγραφή των αποτελεσμάτων στο πληροφοριακό σύστημα για την έκδοση βεβαιώσεων».

Επιπλέον αναφέρεται πως, «…Ο Δήμος από την αρχή της πανδημίας έχει σταθεί αρωγός σε όλες τις ωφέλιμες προς τους δημότες μας δράσεις. Για τη διεξαγωγή των δωρεάν τεστ, διαθέτουμε χώρο και υποστηρίζουμε με προσωπικό όπου και όποτε μας ζητηθεί.

Σε καθημερινή βάση αγγίζουμε τα 200 τεστ».

Rapid tests στη Σπάρτη, το Σάββατο 21/8

Rapid tests, δωρεάν, για έλεγχο και ανίχνευση της Covid-19, θα πραγματοποιούνται το Σάββατο 21/8, στον χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Σπάρτης, (09:00- 13:00).

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου βρίσκεται στην οδό Ευαγγελιστρίας 93, πλησίον ΚΕΠ.

Αφού τα ξέρεις: Αν θέλεις να κάνεις το τεστ, πρέπει να γνωρίζεις τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και να έχεις μαζί σου αστυνομική ταυτότητα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις