ΛΑΚΩΝΙΑ. Άρση των αναστολών, επιστροφή όλων των υγειονομικών υπαλλήλων στην εργασία τους με 2 rapid test κάθε εβδομάδα και κάλυψη όλων των κενών στα Νοσοκομεία, για την πλήρη ασφάλεια στην υγεία των κατοίκων της Λακωνίας, αξιώνει το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ (Λακωνίας).

«Στο κόκκινο» τα νοσοκομεία του νομού

«Το 4ο κύμα πανδημίας βρίσκεται σε εξέλιξη και η λειτουργία των νοσοκομείων είναι στο κόκκινο», τονίζεται σε ανακοίνωση.

Τη βαθιά ανησυχία του για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας λόγω της υποστελέχωσής του σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που προέκυψε από την αναστολή εργασίας των υγειονομικών, εκφράζει το Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

32 εργαζόμενοι σε αναστολή (9 γιατροί)

«Οι “ήρωες” υγειονομικοί που χειροκροτούνταν και θεωρούνταν ασφαλείς από το σύστημα, εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή ως τις 31 Αυγούστου, σήμερα βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας.

Η παράταση των αναστολών εργασίας για 32 εργαζομένους, εκ των οποίων 9 γιατροί, σε μια περίοδο που στο νομό μας η κατάσταση είναι τραγική (με την εμφάνιση του 4ου κύματος της πανδημίας), δημιουργεί προβλήματα σε όλες τις κλινικές (αναστολή αναισθησιολόγων, καρδιολόγων κ.α)», υπογραμμίζουν.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις