ΣΠΑΡΤΗ. Σε τροχιά ανάπτυξης, ο όμιλος Affidea επεκτείνεται στη Σπάρτη, με τη δημιουργία του Ιατρικού Δερματολογικού Κέντρου City Med (Γκορτσολόγου 80, 2ος όροφος), ενδυναμώνοντας τη θέση του στην αγορά της υγείας. Για την Affidea, η επένδυση αυτή αποτελεί ένα ακόμα ορόσημο επιχειρηματικής ανάπτυξης, με την οποία διευρύνει το βασικό μοντέλο λειτουργίας της και σε άλλες υπηρεσίες υγείας, εκτός της προληπτικής ιατρικής και διαγνωστικής απεικόνισης.

Τα City Med είναι πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα, που δραστηριοποιούνται ήδη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της Δερματολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής, Ιατρικής Αισθητικής και Laser.

Στα City Med εφαρμόζεται μια ολιστική προσέγγιση ομορφιάς, χαρίζοντας υγεία, ευεξία και άμεσα ορατά αποτελέσματα. Το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό αποτελείται από Δερματολόγους - Αφροδισιολόγους, Πλαστικούς χειρουργούς, Κλινικούς Βιοπαθολόγους, Βιολόγους και Αισθητικούς από τον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής.

Στο πλαίσιο της έναρξης λειτουργίας του, το City Med Σπάρτης προσφέρει 20% έκπτωση στην πρώτη επίσκεψη γνωριμίας. Για περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 27313 06742 ή στο e-mail: sparti@athenscitymed.gr

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

Ο Όμιλος Affidea σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη. Δραστηριοποιείται σε 15 χώρες μέσα από ένα δίκτυο 319 ιατρικών κέντρων & 11 χιλ. επαγγελματιών υγείας.

Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του δημιούργησε ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, που συνεχώς επεκτείνεται, με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας.

Όλα τα κέντρα του Ομίλου Affidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις