ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. To έργο των Ελλήνων επιστημόνων και ερευνητών ανα τον κόσμο αλλά και η ποιότητα των υπηρεσιών των Μονάδων Υγείας τιμήθηκαν στο 8ο Συμπόσιο του Δικτύου Εξειδικευμένων Ιατρων Med-Professionals, που διοργανώθηκε με την συμμετοχή της Great Greece for Ever, της Ομογένειας μέσω της Hellenic News of America και της Elitour.

H σημαντική εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτείας, της ομογένειας, επιχειρηματίες και σύγχρονοι ευεργέτες πραγματοποιήθηκε παρουσία και του Υπουργού Υγείας Θ. Πλεύρη, ο οποίος εξήρε στην ομιλία του μεταξύ άλλων διακεκριμένων εταιρειών που επενδύουν στην έρευνα, την ανάπτυξη, την καινοτομία και την τεχνολογία στο χώρο της Υγείας.

Από τις βραβεύσεις δεν θα μπορούσε να λείπει ο κος Πανούρης Σταύρος, ηγέτης του Ομίλου PAN HEALTH GROUP, (Νεφρολογικά Κέντρα σε Αττική, Ναύπλιο, Σπάρτη) στον οποίο απένειμε τιμητική διάκριση ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας κος. Πλεύρης, για την 20ετή προσφορά του στον τομέα της Υγείας.

Με όραμα του την επεκτεινόμενη δημιουργία Δομών Υγείας που έχουν κεντρικό πυλώνα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του ασθενή, ο κος. Πανούρης αξιώνει να προάγει κάθε στρατηγική του Ομίλου προς αυτή την κατεύθυνση, μέσω επιτυχημένων κάθετων ενσωματώσεων σε όλους τους ιατρικούς τομείς και η βράβευση του αποτελεί δείγμα αναγνώρισης της σημαντικής του συμβολής στα ιατρικά δρώμενα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις