ΜΟΛΛΑΟΙ. Ένα ακόμα σημαντικό έργο για τη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων (Ν.Μ. Μολάων), - η οποία πρωτοπορεί και σε αυτό τον τομέα- θα γίνει πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ν.Μ. Μολάων αποκτά το δικό της σύστημα παραγωγής οξυγόνου ιατρικής χρήσεως, διασφαλίζοντας την αυτοτέλειά της στον κρίσιμο αυτό τομέα.

  • Γεννήτρια παραγωγής Ιατρικού Οξυγόνου

Η γεννήτρια παραγωγής Ιατρικού Οξυγόνου αποτελεί μια σύγχρονη και αποτελεσματική λύση, η οποία, αξιοποιώντας τεχνολογία αιχμής συγκεντρώνει μια σειρά από συγκριτικά πλεονεκτήματα - όπως αυτονομία, εξοικονόμηση πόρων, ασφάλεια - έναντι του παραδοσιακού τρόπου παροχής οξυγόνου που χρησιμοποιείτο έως σήμερα (μέσω αποθήκευσης σε δεξαμενές υγρού οξυγόνου, το οποίο μεταφερόταν οδικώς μέσω φορτηγών-βυτίων στο Νοσοκομείο).

  • Αυτονομία

Με το έργο αυτό εξασφαλίζεται η αυτονομία σε παροχή οξυγόνου για την πλήρη κάλυψη των καθημερινών αναγκών του Νοσοκομείου και επιτυγχάνεται σημαντικό δημοσιονομικό όφελος, αφού η Νοσηλευτική Μονάδα απαλλάσσεται από το κόστος προμήθειας του οξυγόνου, το οποίο ξεπερνούσε τα 50.000€ / έτος.

Η χρηματοδότηση του έργου θα πραγματοποιηθεί μέσω Δωρεάς που εξασφάλισε η Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας από το Ίδρυμα Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου -ΑΙΓΕΑΣ.

«Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα μας για την υλοποίηση της Δωρεάς!», ανέφερε ο Αναπληρωτής Διοικητής Μολάων, Κώστας Κορωνιός.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις