Υποδεχθήκαμε ήδη ένα ελπιδοφόρο 2023 και είναι η κατάλληλη στιγμή για να φροντίσουμε περισσότερο την υγεία μας και τη φυσική μας κατάσταση. Εξάλλου είναι σημαντικό να εξελίσσουμε τον εαυτό μας και να προσπαθούμε συνεχώς να γινόμαστε καλύτεροι. Ένας τρόπος για να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, είναι να ενισχύσουμε περισσότερο τον οργανισμό μας με απόλυτα ποιοτικές υπηρεσίες και ασφαλείς μεθόδους.

Η δύναμη της πρόληψης

Η αλήθεια είναι πως πάνω από όλα είναι η υγεία και η ένταξη της πρόληψης στη ζωή μας είναι η «ασπίδα» του οργανισμού μας που μας προστατεύει από διάφορες «απειλές», είτε του χρόνου είτε της εποχής, όπως λοιμώξεις και ιώσεις, χαλάρωση του δέρματος, κ.ά. Οπότε είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουμε την κατάλληλη υποστήριξη από επαγγελματίες υγείας που νοιάζονται γι’ αυτό που κάνουν και προσεγγίζουν εξατομικευμένα τις ανάγκες μας.

Τα καλά νέα είναι πως υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί κάποιος να φροντίσει τον εαυτό του και παράλληλα την υγεία κι ευεξία του, μέσα από βασικές εξετάσεις μέχρι και εξατομικευμένες θεραπείες προσώπου ή σώματος, και να τα ενισχύσει ακόμα περισσότερο.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, είστε τυχεροί! Στο athenscitymed.gr θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για το πως να boostάρετε τη φυσική ασπίδα του οργανισμού σας, τη λάμψη, την αντιγήρανση και την ανανέωση που χρειάζεστε.

Στα χέρια των ειδικών

Για αρχή είναι πολύ σημαντικό να μην παραλείπετε τις εξετάσεις υγείας σας, το γνωστό σε όλους check-up. Οι συγκεκριμένες εξετάσεις είναι αυτές που εξετάζουν την κατάσταση του οργανισμού μας που θα μας δώσουν στοιχεία για τους δείκτες υγείας μας. Σε αρκετά διαγνωστικά κέντρα διενεργούνται οι απαραίτητες εξετάσεις για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για την κατάσταση που βρίσκεται ο οργανισμός τους.

Στο πλαίσιο του ετήσιου προληπτικού check-up όμως εντάσσεται και ο έλεγχος της υγείας του δέρματος, αφού η έγκαιρη διάγνωση των παθήσεών του μπορεί να ελαχιστοποιήσει πιθανή μελλοντική ταλαιπωρία. Ο εντοπισμός τον βλαβών σε αρχικό στάδιο, ακόμη και προτού γίνουν αντιληπτές από τον ίδιο τον πάσχοντα, επιτρέπει την δημιουργία του θεραπευτικού πλάνου και την έναρξη της θεραπείας πολύ γρήγορα, προκειμένου οι πιθανότητες ίασης να είναι αυξημένες.

Προγραμματίστε τις εξετάσεις σας

Με μια ευρεία γκάμα μηχανημάτων ιατρικής αισθητικής και δερματολογίας, τα δερματολογικά κέντρα City Med προσφέρουν την δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες της υψηλής τεχνολογίας, δυνατότητες που διαμορφώνουν ένα νέο τοπίο στην εξυπηρέτηση της γυναικείας αλλά και της ανδρικής περιποίησης και ομορφιάς.

Τα City Med του Ομίλου Affidea διαθέτουν, μεταξύ άλλων, τις πλέον καινοτόμες λύσεις όσον αφορά:

  • εφαρμογές LASER (αποτρίχωση, ευρυαγείες NDYAG, κ.ά.)
  • σύγχρονες θεραπείες σώματος και προσώπου, όπως υπεριδρωσίας, αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP), RF – Cavitation, κ.λπ.
  • ιατρική αισθητική δερματολογία (αναίμακτο Lifting me HIFU, νήματα, βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι, botox, χημικά peelings, κ.λπ.)
  • κλινική δερματολογία (θεραπείες ψωρίασης, τριχόπτωσης, δερματοσκόπηση σπίλων, ακμή, κονδυλώματα, κ.ά.)

Μάλιστα, σε πολλά από τα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου Affidea, όπως σε αυτό της Σπάρτης, υπάρχει η δυνατότητα κάποιος να διεκπεραιώσει τόσο τις εργαστηριακές όσο και τις δερματολογικές του εξετάσεις σε μία μόνο επίσκεψη, αφού τα ιατρεία βρίσκονται στο ίδιο κτίριο. Όπως αποδεικνύεται, ο Όμιλος Affidea με την επιτυχημένη μακρόχρονη και σταθερή πορεία του, συνεισφέρει αποτελεσματικά με τα ιατροτεχνολογικά του συστήματα και τους έμπειρους δερματολόγους του στην αρτιότερη παροχή της ιατρικής φροντίδας, με συνέπεια και άρτια εξυπηρέτηση.

Μία επίσκεψη, λοιπόν, σε ένα από τα έξι City Med (βρείτε εδώ το κοντινότερο σε εσάς) είναι μονόδρομος.

Κλείστε το ραντεβού σας πατώντας εδώ και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις