ΣΚΑΛΑ. Ο Δήμος Ευρώτα, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, διοργανώνουν Διαδικτυακή Ημερίδα Εκπαίδευσης και Ευαισθητοποίησης με θέμα «Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια», με την συμμετοχή και άλλων δήμων της χώρας.

  • Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 από τις 18:00 έως τις 20:00.

Σκοπός της ημερίδας

Σκοπός της ημερίδας είναι «η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών και της σχολικής κοινότητας σε θέματα σωστής χρήσης των αντιβιοτικών και η εξοικείωση τους με κατάλληλα διαμορφωμένο και εγκεκριμένο παιδαγωγικό υλικό, το e-bug, το οποίο χρησιμοποιείται ήδη με επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες στην εκπαίδευση των παιδιών στη χρήση αντιβιοτικών. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει παρουσίαση παιδικού παραμυθιού που αποτελεί πολύτιμο εργαλείο ευαισθητοποίησης για θέματα προαγωγής υγείας.»

Πληροφορίες και υλικό για την Ημερίδα έχουν ήδη αποσταλεί σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Ευρώτα με την παρότρυνση να συμμετέχουν τόσο οι εκπαιδευτικοί όσο και οι γονείς.

  • Zoom

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα θα πρέπει να συνδεθούν μέσω zoom με τον παρακάτω σύνδεσμο την ώρα της εκδήλωσης :

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_W4QzQhojSsyGZp5-bh2vBw

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης καθώς και το παιδικό βιβλίο «Ποιος παγίδεψε την Πένυ Κιλλίνη».

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ευρώτα στα τηλέφωνα 2735029039 και 2735029037.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις