Χαμόγελα ικανοποίησης και αισιοδοξίας σκόρπισε στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ η έρευνα της γνωστής εταιρείας I.C.A.P. για τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης αλλά και για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει το Κέντρο όλα αυτά τα χρόνια.

Τόσο τα εξαιρετικά ποσοστά αναγνωρισιμότητας στον ιατρικό χώρο όσο και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της έρευνας για την αξιολόγηση των υπηρεσιών από τους ίδιους τους ασθενείς δημιούργησαν ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα στους εργαζομένους και τη Διοίκηση. Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της σχετικής έρευνας από την Ι.C.A.P. πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2023 κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που έγινε για την κοπή της πίτας του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, παρουσία της Προέδρου του Κέντρου κ. Κατερίνας Καρνιαδάκη και όλων των εργαζομένων.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ I.C.A.P.

Πριν δούμε τι έδειξε αυτή η έρευνα για το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ας γνωρίσουμε την εταιρεία που τη διενήργησε. Η I.C.A.P. είναι ο κορυφαίος Όμιλος Εταιρειών στην αγορά Λύσεων Πιστωτικού Κινδύνου και Επιχειρηματικής Πληροφόρησης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Έχει μία επιτυχημένη διαδρομή 59 χρόνων και σημαντική παρουσία σε επίπεδο επιχειρηματικών ερευνών σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Κύπρο.Η I.C.A.P. είναι η μοναδική Ελληνική Εταιρεία που αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδας ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την EUROPEAN SECURITIES AND MARKETS AUTHORITY ως Οργανισμός Αξιολόγησης Πιστοληπτικής Ικανότητας.

Μέσω έξι εταιρειών η I.C.A.P. παρέχει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και λύσεων ενώ τα τελευταία χρόνια ενσωματώθηκε με την CRIF μία παγκόσμιας εμβέλειας εταιρεία που ειδικεύεται σε Συστήματα Επιχειρηματικής Αξιολόγησης και Πληροφόρησης καθώς και σε προηγμένες Ψηφιακές Λύσεις συνδυάζοντας την ευφυΐα των ανθρώπων με την Τεχνολογία και την Ψηφιακή Καινοτομία.

ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Η έρευνα της I.C.A.P. πραγματοποιήθηκε το τρίμηνο από Σεπτέμβριο έως Νοέμβριο του 2022 μέσω της πλατφόρμας Google Forms και απευθύνθηκε σε ένα μεγάλο δείγμα Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού των Νοσοκομείων της Αττικής και της Πελοποννήσου. Συνοπτικά τα αποτελέσματα της έρευνας για ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ έδειξαν ότι:

  • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

- Το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ήταν αναγνωρίσιμο από όλους τους ερωτηθέντες ( ποσοστό 100% )- Το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ βρέθηκε στην 1η θέση ανάμεσα σε 20 Κέντρα Αποκατάστασης στα οποία οι ερωτηθέντες γιατροί είχαν παραπέμψει τους ασθενείς τους.

  • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

- Το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ συγκέντρωσε ποσοστό 84,8% στο επίπεδο θετικότητας για τις παρεχόμενες Ιατρικές υπηρεσίες- Το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ συγκέντρωσε ποσοστό 90,2% στο επίπεδο θετικότητας για τις παρεχόμενες Νοσηλευτικές υπηρεσίες- Το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ συγκέντρωσε ποσοστό 92,4% στο επίπεδο θετικότητας για τον τεχνολογικό του εξοπλισμό

  • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

- Οι πελάτες - ασθενείς του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ σε ποσοστό 88,4% αξιολόγησαν ως εξαιρετική την ποιότητα της φροντίδας που έλαβαν
- Οι πελάτες - ασθενείς του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ σε ποσοστό 93,5% δήλωσαν ότι θα σύστηναν σε φίλους και γνωστούς τους το Κέντρο για αποθεραπεία

Πρόεδρος ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη: "Η ομαδική δουλειά έφερε τα αποτελέσματα"

Μετά την ανακοίνωση των παραπάνω αποτελεσμάτων της έρευνας που διενήργησε η I.C.A.P. η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη δήλωσε:

"Πρόκειται για εξαιρετικά αποτελέσματα που αναδεικνύουν τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στο Κέντρο μας. Τόσο τα υψηλά επίπεδα αναγνωρισιμότητας του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στον ιατρικό χώρο όσο και η θετική αξιολόγηση των ασθενών - πελατών μας μας γεμίζει ικανοποίηση και αισιοδοξία για το μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου, όλο το προσωπικό του Κέντρου για τον επαγγελματισμό που επιδεικνύει καθημερινά αλλά και για την αφοσίωσή του στον άνθρωπο που έχει ανάγκη τις υπηρεσίες μας.

Τέλος θέλω να επισημάνω ότι αυτά τα υψηλά ποσοστά αναγνωρισιμότητας και ικανοποίησης ήρθαν ως αποτέλεσμα της ομαδικής και συντονισμένης δουλειάς που γίνεται στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. Έτσι θα συνεχίσουμε πιστεύοντας ότι και το 2023 θα είναι μια χρονιά νέων επιτυχιών και ευχάριστων εκπλήξεων για το Κέντρο μας. Σας ευχαριστώ θερμά όλους για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε."

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις