Tο καλοκαίρι είναι κι επίσημα εδώ! Κάθε χρόνο, η αρχή της καλοκαιρινής περιόδου είναι γεμάτη απορίες και αξίζει να την υποδεχτούμε με τις καλύτερες προτάσεις: «Τι μπορώ να κάνω για να ανανεωθώ;», «Προλαβαίνω να βελτιώσω το πρόσωπό μου ως τις διακοπές;», «Τι μπορώ να κάνω για τις ρυτίδες και την χαλάρωση;»

Αυτή την εποχή του χρόνου, περισσότερο από ποτέ, το δέρμα μας χρειάζεται ενισχυμένη φροντίδα και τακτική περιποίηση. Η έντονη ηλιακή ακτινοβολία σε συνδυασμό με τις δραστηριότητες στη θάλασσα αφυδατώνουν το δέρμα μας και το κάνουν να φαίνεται θαμπό και κουρασμένο.

Οι ειδικοί Δερματολόγοι των City Med αναλύουν τις top θεραπείες που μπορούν να εφαρμοστούν τους καλοκαιρινούς μήνες, ώστε η επιδερμίδα μας να λάμπει από υγεία κι ευεξία!

Μεσοθεραπείες ενυδάτωσης

Η σωστή και βαθιά ενυδάτωση είναι το κλειδί για την διατήρηση της λάμψης και της νεότητας. Η ενυδάτωση με ενέσιμο υαλουρονικό οξύ σε συνδυασμό με αμινοξέα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και άλλους παράγοντες, που έχουν αντιοξειδωτική δράση και βοηθούν στην ανανέωση του κολλαγόνου, είναι η ιδανική μέθοδος για να αντιμετωπίσουμε την θαμπάδα και την αφυδάτωση στο δέρμα μας και να βελτιώσουμε την υφή και την ποιότητά του.

Αυτό που κάνουμε ουσιαστικά είναι έγχυση ενδοδερμικά συγκεκριμένων ουσιών, οι οποίες προσφέρουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Όλες οι μεσοθεραπείες έχουν πολύ σύντομο χρόνο αποθεραπείας, γίνονται με την χορήγηση αναισθητικής κρέμας συνεπώς είναι πολύ καλά ανεκτές, με ωραίο και πολύ σύντομο αποτέλεσμα, το οποίο με την σωστή συντήρηση μπορεί να έχει σημαντική διάρκεια. Οι συνεδρίες γίνονται ανά 15 ημέρες και με 3-4 συνεδρίες έχουμε ένα πολύ καλό και άρτιο αποτέλεσμα.

Skin boosters

Τα skin boosters θεωρούνται η πιο ενισχυμένη λύση σε ό,τι αφορά την μεσοθεραπεία προσώπου. Τα νέα καινοτόμα υλικά περιλαμβάνουν αντιοξειδωτικούς παράγοντες και υψηλότερη περιεκτικότητα σε κολλαγόνο. Εκτός από ενυδάτωση, λάμψη και σύσφιξη, προσφέρουν επιπλέον αντιγηραντική δράση, καθώς απαλύνουν τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, το στόμα, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια.

Τα Skin boosters εφαρμόζονται όπως μια απλή μεσοθεραπεία, με αποτελέσματα όμως που έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και χωρίς να χρειάζονται συχνές επαναλήψεις. Μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε έως και δύο φορές τον χρόνο, καθώς διεισδύουν πιο βαθιά στο δέρμα σε σχέση με την κλασική μεσοθεραπεία.

PRX - Η επόμενη σελίδα στα Peeling προσώπου

Στη μάχη της αντιγήρανσης και της απόκτησης μιας νεανικής και φρέσκιας όψης, έρχεται μια απίστευτη καινοτομία που επιτυγχάνει όχι μόνο άμεση και αισθητή σύσφιξη και σφριγηλότητα του δέρματος, αλλά και λείανση της επιδερμίδας, βελτίωση των ραγάδων και των ουλών, καθώς και βαθιά ενυδάτωση και απομάκρυνση μαύρων στιγμάτων από το πρόσωπο.

Ο λόγος για το νέας γενιάς πίλινγκ βιοανάπλασης PRX-T33 που προκαλεί την αναγέννηση της επιδερμίδας με μη επεμβατικό τρόπο κι ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης κάνοντας χρήση των βλαστοκυττάρων και των αυξητικών παραγόντων του ίδιου του οργανισμού για να επιτευχθεί η βιοανάπλαση του δέρματος, δρώντας στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Η μέθοδος PRX-T33 μπορεί να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά στην θεραπεία με ραδιοσυχνότητες και λέιζερ για βέλτιστα αποτελέσματα, καθώς και να συνδυαστεί με ενέσιμα πρωτόκολλα αντιγήρανσης. Η κάθε θεραπεία δεν διαρκεί παραπάνω από 20-30 λεπτά και γίνεται στην άνεση του ιατρείου.

Light peel

Το Light Peel απομακρύνει τα κατεστραμμένα ή νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, μειώνει τις λεπτές ρυτίδες, καθαρίζει τους πόρους, βελτιώνει την ακμή και επαναφέρει ένα υγιές χρώμα και μια όμορφη, λεία υφή στην επιδερμίδα. Μπορεί ακόμα και να βοηθήσει σημαντικά στην αντιμετώπιση του μελάσματος (πανάδες), να ενυδατώσει θεαματικά ένα ξηρό δέρμα και να βελτιώσει την όψη μικρών ουλών.

Η συχνότητα εφαρμογής της θεραπείας εξαρτάται από το δέρμα σας. Αν είναι πολύ λιπαρό ή με τάση για ακμή, ίσως χρειαστεί μια συντήρηση με εφαρμογή κάθε μήνα για περίπου ένα χρόνο. Για άλλους τύπους δέρματος, περίπου 3-5 συνεδρίες και μια συντήρηση κάθε 2-3 μήνες είναι ό,τι ακριβώς χρειάζονται. Αμέσως μετά την θεραπεία το δέρμα δείχνει αισθητά βελτιωμένο και το νιώθετε πιο “φρέσκο” και ανανεωμένο.

Στα δερματολογικά κέντρα City Med του Ομίλου Affidea σε συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό μας, θα δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα, βασισμένο στις ανάγκες σας. Η πρώτη συνάντηση θα είναι αφιερωμένη στο να μάθουμε περισσότερα για εσάς μέσω της λήψης ενός ιατρικού ιστορικού και να διερευνήσουμε τις ανάγκες που έχετε. Μετά από αυτή την πρώτη επίσκεψη γνωριμίας θα είστε έτοιμοι/ες για τη θεραπεία σας και πιο σίγουροι/ες για την επιλογή σας.

Στα City Med εφαρμόζεται μια ολιστική προσέγγιση ομορφιάς, χαρίζοντας υγεία, ευεξία και ορατά αποτελέσματα. Τα καλλυντικά που χρησιμοποιούνται είναι τα πλέον αξιόπιστα στο χώρο της δερματολογίας, ενώ το ιατρικό προσωπικό είναι εξειδικευμένο στις σύγχρονες θεραπείες για την υγεία του δέρματος, αξιοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε το ραντεβού σας πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις