Είναι γεγονός ότι η επιδερμίδα μας απαιτεί συχνή και σχολαστική φροντίδα, προκειμένου να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτητικές συνθήκες της καθημερινότητας. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι, το δέρμα του προσώπου μας έχει ανάγκη από ενισχυμένη φροντίδα και τακτική περιποίηση. Η έντονη ηλιακή ακτινοβολία σε συνδυασμό με τα μπάνια στη θάλασσα αφυδατώνουν την επιδερμίδα και την κάνουν να φαίνεται θαμπή και κουρασμένη.

Και ενδεχομένως η παραπάνω καθημερινή διαδικασία να μοιάζει πολυτέλεια για τις περισσότερες από εμάς, όμως η λύση ίσως είναι πολύ πιο απλή από όσο φαντάζεστε. Γιατί πλέον στα κέντρα City Med παρέχονται εξειδικευμένες θεραπείες καθαρισμού και ενίσχυσης της επιδερμίδας που μπορούν να μας εξασφαλίσουν το αποτέλεσμα που ονειρευόμαστε, άμεσα!

Προκειμένου να σας δώσουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι μπορείτε να περιμένετε από τις εξειδικευμένες αυτές θεραπείες, επισκεφθήκαμε το City Med Σπάρτης και δοκιμάσαμε την θεραπεία Light Peel. Και τα αποτελέσματα ήταν απλά εντυπωσιακά!

Στις υπερσύγχρονες και πολυτελείς εγκαταστάσεις του κέντρου City Med, αισθανθήκαμε από την πρώτη στιγμή σαν στο σπίτι μας. Ο όμορφος χώρος με την μίνιμαλ και κομψή αισθητική σε συνδυασμό με το ευγενικό και καταρτισμένο προσωπικό μας έκαναν αμέσως να νιώσουμε άνετα, δημιουργώντας κλίμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Όμως η εμπειρία δεν ολοκληρώνεται εκεί, καθώς αφεθήκαμε στα χέρια των ειδικών για την εφαρμογή της θεραπείας Light Peel.

Τι είναι το Light Peel;

Είναι γνωστό ότι η λειτουργία και ο μεταβολισμός των κυττάρων επιβραδύνεται δραματικά, καθώς μεγαλώνουμε, με συνέπεια να ενισχύεται η εμφάνιση των σημείων γήρανσης και να επηρεάζεται η εμφάνιση και υφή του δέρματος. Από τις λεπτές γραμμές και τις επιφανειακές ρυτίδες μέχρι τον υπερχρωματισμό και τη σμηγματόρροια, τα χημικά peeling είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης αυτών των αλλαγών.

Το Light Peel από την άλλη, βασίζεται στη Γλυκονολακτόνη, ένα ασφαλές ήπιο συστατικό για την απολέπιση του δέρματος, που αναζωογονεί και συνδυάζει αποτελεσματικότητα, υψηλή ανοχή και ασφάλεια, καθιστώντας το ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες και δέρματα με ακμή αλλά και για συνδυασμό με ενέσιμες εφαρμογές ή κάθε ιατρική διαδικασία. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, ενυδατώνει και αντιμετωπίζει την ξηρή επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τη λάμψη, μόλις σε 15 λεπτά.

Η εμπειρία μας

Μετά από έναν βαθύ καθαρισμό με το ειδικό λάδι και ταυτόχρονη μάλαξη με σκοπό την χαλάρωση και ενεργοποίηση της επιδερμίδας του προσώπου, εφαρμόστηκε η ενυδατική λοσιόν, που προσφέρει αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης στο πρόσωπο. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αυτού βήματος, ξεκινά η εφαρμογή των κύριων προϊόντων. Το pre-peel απλώνεται απαλά στην επιδερμίδα και στην συνέχεια εφαρμόζεται το κύριο προϊόν του peeling, το οποίο δρα για 3 λεπτά. Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω, εφαρμόζεται η ενυδατική κρέμα, η οποία επαναφέρει πλήρως το PH του δέρματος. Το τελευταίο βήμα είναι η τοποθέτηση της μάσκας προσώπου -εάν το επιθυμείτε- η οποία και δρα για 15 λεπτά. Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο Light Peel είναι το ιδανικό προπαρασκευαστικό βήμα για όσες/ους θέλουν να συνεχίσουν με κάποια ενέσιμη θεραπεία, όπως μεσοθεραπεία ή Nanosoft.

Κάτι που αξίζει οπωσδήποτε να αναφερθεί σχετικά με την συγκεκριμένη σειρά προϊόντων της εταιρείας FILLMED που χρησιμοποιήθηκαν και την διαδικασία του Light Peel είναι το γεγονός ότι μπορούν να εφαρμοστούν πολύ κοντά στα μάτια, χωρίς κανέναν κίνδυνο. Δεν έχουν κανέναν ηλικιακό και εποχιακό περιορισμό και είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Ταυτόχρονα, η αίσθηση, η μυρωδιά και η ανάλαφρη υφή των προϊόντων στην επιδερμίδα, κάνουν την εμπειρία ακόμη πιο απολαυστική.

Αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο απ’ όλα είναι το αποτέλεσμα. Μέσα σε μόλις 30 λεπτά είδαμε δυσχρωμίες και μαύρους κύκλους πραγματικά να εξαφανίζονται ενώ η επιδερμίδα απέκτησε λαμπερή και υγιή όψη. Μάλιστα, τα αποτελέσματα του Light Peel παρέμειναν ορατά για αρκετές ημέρες μετά την θεραπεία, με τους μαύρους κύκλους να είναι αισθητά μειωμένοι ενώ η επιδερμίδα παρέμεινε εμφανώς πιο καθαρή και λαμπερή!

Τι άλλο μάθαμε;

Εκτός από την βιωματική μας εμπειρία, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ζωντανά την εφαρμογή της θεραπείας Nanosoft.

Το Nanosoft είναι μία καινοτόμος πιστοποιημένη συσκευή μικροέγχυσης, ειδικά σχεδιασμένη για την ανώδυνη και σταθερή έγχυση της μεσοθεραπείας NCTF (NEW CELLULAR TREATMENT FACTOR) 135 HA σε ευαίσθητες περιοχές του προσώπου, όπως στα βλέφαρα, περιοφθαλμικά, στο «πόδι της χήνας» και άλλες ευαίσθητες περιοχές, όπως λαιμός, ντεκολτέ και χέρια.

Η ενεργή φόρμουλα με υαλουρονικό οξύ και 59 αναζωογονητικά στοιχεία, βιταμίνες, αμινοξέα, συνένζυμα κ.ά. στοχεύει στην διέγερση των ινοβλαστών, την παραγωγή κολλαγόνου και την μείωση της δράσης των ελεύθερων ριζών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ενυδάτωση της επιδερμίδας, λείανση των λεπτών ρυτίδων και βελτίωση της ποιότητας του δέρματος.

H ενδοδερμική χορήγηση της φόρμουλας καταπολεμά τους μαύρους κύκλους και βελτιώνει τις λεπτές ρυτίδες, ενώ παράλληλα είναι ανώδυνη και ασφαλής μέθοδος χωρίς να προκαλεί μελανιές, λόγω της χρήσης της ειδικής συσκευής μικροέγχυσης.

Τα βασικά σημεία που συγκρατήσαμε είναι ότι πρόκειται για μία θεραπεία ανώδυνη, που σας επιτρέπει να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες άμεσα. Το τοπικό οίδημα που προκαλείται υποχωρεί μέσα σε μερικές ώρες ενώ τα αποτελέσματα ήταν άμεσα ορατά! Εκτός από την αισθητή μείωση και τον αποχρωματισμό των μαύρων κύκλων αλλά και την εξομάλυνση των ρυτίδων, πρόκειται για μία μέθοδο που μπορεί να εφαρμοστεί τους καλοκαιρινούς μήνες, χωρίς να έχει κανέναν κίνδυνο ή παρενέργεια για εσάς.

Τι παίρνουμε μαζί μας από την εμπειρία μας στα City Med

Έχοντας δοκιμάσει από πρώτο χέρι αλλά και έχοντας παρακολουθήσει από κοντά τις δύο καινοτόμες θεραπείες, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται άμεσα και είναι εμφανή από την πρώτη συνεδρία – συνήθως όμως απαιτούνται 3 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 15 ημερών για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα. Το Light Peel μπορεί να προηγείται οποιασδήποτε άλλης θεραπείας ή εφαρμογής, όπως το Nanosoft.

Μάλιστα, τα City Med κάνουν το καλοκαίρι μας ακόμα καλύτερο, καθώς αυτήν την περίοδο «τρέχει» μία υπέροχη προσφορά γνωριμίας με -30% για τις συγκεκριμένες θεραπείες, που ισχύει για όλο τον Ιούλιο 2022!

Ανακεφαλαιώνοντας, λοιπόν, στα City Med η κάθε μία από εμάς μπορεί να αποκτήσει το δικό της εξατομικευμένο «μενού» συνδυαστικών θεραπειών, οι οποίες προσφέρουν άμεση ανανέωση, πάνω στην ώρα για το καλοκαίρι!

Για ραντεβού καλέστε στο +30 27313 06742 ή online πατώντας εδώ. Επισκεφθείτε την σελίδα των City Med για περισσότερες πληροφορίες και ακολουθήστε τα City Med σε Facebookκαι Instagram για να παραμένετε πάντα ενημερωμένοι και ανανεωμένοι.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις