ΜΟΛΑΟΙ. Η Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων, πρωτοπορώντας και σε αυτό τον τομέα, απέκτησε σύστημα παραγωγής οξυγόνου ιατρικής χρήσεως, εξασφαλίζοντας την αυτοτέλεια της στον κρίσιμο αυτό τομέα.

Η γεννήτρια παραγωγής Ιατρικού Οξυγόνου αποτελεί μια σύγχρονη και αποτελεσματική λύση, η οποία, αξιοποιώντας τεχνολογία αιχμής συγκεντρώνει μια σειρά από συγκριτικά πλεονεκτήματα (αυτονομία, εξοικονόμηση πόρων, ασφάλεια) έναντι του παραδοσιακού τρόπου παροχής οξυγόνου που χρησιμοποιείτο έως και σήμερα (μέσω αποθήκευσης σε δεξαμενές υγρού οξυγόνου, το οποίο μεταφερόταν οδικώς μέσω φορτηγών-βυτίων στο Νοσοκομείο).

Ο διοικητής της Μονάδας κ. Κων/νος Κορωνιός αναφέρει: «Με το έργο αυτό εξασφαλίζεται η αυτονομία σε παροχή οξυγόνου για την πλήρη κάλυψη των καθημερινών αναγκών του Νοσοκομείου και επιτυγχάνεται σημαντικό δημοσιονομικό όφελος, καθώς η Νοσηλευτική Μονάδα απαλλάσσεται από το κόστος προμήθειας του οξυγόνου, το οποίο πλέον ξεπερνά τα 50,000€ ανά έτος. Η χρηματοδότηση του έργου πραγματοποιήθηκε μέσω Δωρεάς που εξασφάλισε η Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας από το Ίδρυμα Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου -ΑΙΓΕΑΣ. Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου για την για την υλοποίηση της Δωρεάς».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις