ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Ολοκληρωμένα πακέτα εξετάσεων προληπτικού ελέγχου (check-up) σε προνομιακές τιμές για όλους, προσφέρει ο Όμιλος Affidea με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Τα εξειδικευμένα πακέτα «Check up – Back to school» περιλαμβάνουν μια σειρά από σημαντικές για την γενική υγεία εξετάσεις για μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι μετά το καλοκαίρι θα κληθούν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της νέας περιόδου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε check-up ενηλίκων, παιδιών ή και συνδυαστικό σε ειδικές, μειωμένες τιμές μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2023. Για τις παραπάνω εξετάσεις δεν απαιτείται ραντεβού και παραπεμπτικό ιατρού.

Συγκεκριμένα, τα check-up περιλαμβάνουν εργαστηριακές εξετάσεις και είναι τα εξής

 1. CHECK-UP Ενηλίκων: Γενική Αίματος, Γενική Ούρων, ΤΚΕ, Σάκχαρο, Ουρία, Ολικά Λιπίδια, Ουρικό Οξύ, Χοληστερίνη, Κρεατινίνη, Αθηρωματικός Δείκτης, Τριγλυκερίδια, HDL, non-HDL, LDL, Γ-gt, SGOT, SGPT
 2. Παιδικό CHECK-UP: Γενική Αίματος, Γενική Ούρων, Σάκχαρο, Ουρία, Σίδηρο, Φερριτίνη, TSH, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, HDL, non-HDL, LDL,

Καρδιολογική εκτίμηση και βεβαίωση αθλητικής ικανότητας

Πραγματοποιήστε τον ετήσιο προληπτικό έλεγχο υγείας και ξεκινήστε το σχολείο, το γυμναστήριο, τις αθλητικές σας δραστηριότητες, με σύμμαχό σας την Affidea! Ενημερωθείτε για το ειδικό πακέτο εξετάσεων που περιλαμβάνει ηλεκτροκαρδιογράφημα και κλινική εξέταση από καρδιολόγο και κλείστε το ραντεβού σας στο διαγνωστικό κέντρο που σας εξυπηρετεί (Αγία Παρασκευή, Αθηνών, Άλιμος, Βάρη, Πειραιάς, Περιστέρι, Θεσσαλονίκη). Για τις παραπάνω εξετάσεις δεν απαιτείται παραπεμπτικό. Εάν ζητηθεί, χορηγείται ιατρική βεβαίωση αθλητικής ικανότητας για τους αθλητές και αθλούμενους όλων των ηλικιών, πριν την έναρξη των προπονήσεων σε οργανωμένες δημόσιες και ιδιωτικές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Δερματολογική εκτίμηση και βεβαίωση για αθλητικές δραστηριότητες

Επιπλέον, τα διαγνωστικά κέντρα Affidea και τα δερματολογικά κέντρα City Med του Ομίλου Affidea προσφέρουν σε προνομιακή τιμή την δερματολογική εκτίμηση και βεβαίωση για αθλητικές δραστηριότητες.

Οι μονάδες υγείας του Ομίλου Affidea λειτουργούν σε μοντέρνο και άνετο περιβάλλον και είναι στελεχωμένες με ιατρούς υψηλής επιστημονικής κατάρτισης, οι οποίοι σε συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό φροντίζουν για την άριστη εξυπηρέτηση μικρών και μεγάλων εξεταζόμενων. Τα City Med είναι πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα με ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της Δερματολογίας και Ιατρικής Αισθητικής.

Η προσφορά ισχύει για ραντεβού που θα προγραμματιστούν στα:

Affidea Πολυϊατρεία

 • Αθηνών
 • Κηφισιά
 • Περιστέρι
 • Ηράκλειο Κρήτης

City Med Δερματολογικά Κέντρα

 • Πύργος Αθηνών
 • Άλιμος
 • Θεσσαλονίκη
 • Καλαμάτα
 • Σπάρτη
 • Χανιά

Ο προληπτικός έλεγχος της υγείας μας είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας, προκειμένου να ξεκινήσουμε ή να επιστρέψουμε στις δραστηριότητές μας με δύναμη και αισιοδοξία.

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

Ο Όμιλος Affidea αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη με δραστηριότητα σε 15 χώρες.

Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους, μέσω ενός Πανελλαδικού Δικτύου Διαγνωστικών Κέντρων, κι εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

Ο Όμιλος Affidea εφαρμόζει κατ’ αποκλειστικότητα το πρόγραμμα βελτιστοποίησης της δόσης ακτινοβολίας Dose Excellence κατά τη διενέργεια της αξονικής τομογραφίας. Όλα τα κέντρα του Ομίλου Affidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις