ΒΑΜΒΑΚΟΥ. Ο οργανισμός Vamvakou Revival προσκαλεί Καθηγητές Φυσικής Αγωγής (ΚΦΑ) «…να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους

  • για την κάλυψη 5 θέσεων εργασίας ορισμένου χρόνου,
  • διάρκειας 2 εβδομάδων,
  • από τις 20 Ιουνίου έως και τις 3 Ιουλίου».

Αθλητικά Μονοπάτια στη Βαμβακού

Η Vamvakou Revival προγραμματίζει σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση και Πρόοδος» τη διεξαγωγή του εκπαιδευτικού προγράμματος «Αθλητικά Μονοπάτια στη Βαμβακού», που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, το καλοκαίρι του 2022, για 2 μάλιστα φορά.

Πρόγραμμα θεωρητικών και πρακτικών σεμιναρίων

Η επιλογή των συνεργατών θα γίνει μετά την υποβολή του βιογραφικού, συνοδευόμενη από τα αντίστοιχα αποδεικτικά. Κατόπιν συνέντευξης και επιλογής, οι γυμναστές θα συμμετάσχουν σε επιμορφωτικό πρόγραμμα θεωρητικών και πρακτικών σεμιναρίων για ένα Σαββατοκύριακο, σε συνεργασία με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, και καταξιωμένους Έλληνες προπονητές.

Δες και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θέση εργασίας

Αθλητικά Μονοπάτια στη Βαμβακού

«Το πρόγραμμα προώθησης της αθλητικής παιδείας, Αθλητικά Μονοπάτια, υλοποιήθηκε για 1η φορά τον Ιούλιο 2019 στη Βαμβακού και 90 μαθητές από τη Λακωνία επισκέπτονταν επί 3 εβδομάδες το χωριό και συμμετείχαν σε δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς, που υλοποιείται από τη Vamvakou Revival με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και διεξάγεται σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Αναγέννηση & Πρόοδος, υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α' Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.»

Λίγα λόγια για τη Vamvakou Revival:

«H Vamvakou Revival, ιδρύθηκε το 2018, με σκοπό την πλήρη αναζωογόνηση του χωριό της Βαμβακούς Λακωνίας, από μια ομάδα νέων με καταγωγή και ισχυρούς δεσμούς με το χωριό με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Οι δύο οργανισμοί μοιράζονται τα τελευταία χρόνια το κοινό όραμα της Αναβίωσης της Βαμβακούς, με εφόδια την ιστορία, το ανθρώπινο κεφάλαιο και τον φυσικό πλούτο της περιοχής. Όραμα είναι η δημιουργία ενός χωριού “πρότυπου” βασισμένο στη βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου με πρωτεύοντα στόχο την επιστροφή μόνιμων κατοίκων.

Βασικό όχημα αποτελούν η δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης και η εξασφάλιση σύγχρονων συνθηκών διαβίωσης, ώστε σε μερικά χρόνια η Βαμβακού να σφύζει και πάλι από ζωή με οικογένειες, παιδιά, και το πρώτο κουδούνι του σχολείου να χτυπήσει ξανά.

Οι βασικοί πυλώνες της πρωτοβουλίας είναι ο τουρισμός, η καινοτομία, η αγροδιατροφή και η επιχειρηματικότητα. Πρόθεση είναι η Βαμβακού να χαράξει τον δρόμο της αναβίωσης, φιλοδοξώντας να λειτουργήσει ως μοντέλο ώστε να ακολουθήσουν πολλά ακόμη χωριά στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.»

Info

  • #VamvakouRevival #SNForg
  • Ομάδα Vamvakou Revival - Βαμβακού, 230 67, Λακωνία
  • info@vamvakourevival.org, +30 27310 76233
  • vamvakourevival.org
  • Like us on Facebook @VamvakouRevival
  • Follow us on Instagram @vamvakourevivalorg

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις