Η Vamvakou Revival προγραμματίζει τη διεξαγωγή του προγράμματος Vamvakou Summer Camp 2023 στη Βαμβακού, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, το καλοκαίρι του 2023, για τρίτη φορά. Προσκαλούμε, λοιπόν, με την παρούσα απόφοιτους TΕΦΑΑΑ/ΣΕΦΑΑ ή ισότιμων σχολών εξωτερικού (αναγνωρισμένο πτυχίο) όλων των ειδικοτήτων να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την κάλυψη 5 θέσεων εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας τριών (3) εβδομάδων, από τις 26 Ιουνίου έως και τις 14 Ιουλίου.

Η επιλογή των συνεργατών θα γίνει μετά την υποβολή του βιογραφικού, συνοδευόμενη από τα αντίστοιχα αποδεικτικά. Κατόπιν συνέντευξης και επιλογής, oι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής (ΚΦΑ) που θα επιλεχθούν θα συμμετέχουν υποχρεωτικά σε δωρεάν επιμορφωτικό πρόγραμμα θεωρητικών και πρακτικών σεμιναρίων, το οποίο αποτελεί και την τελική αξιολόγηση επιλογής, που διεξάγεται σε συνεργασία με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και καταξιωμένους Έλληνες προπονητές, στην Αθήνα. Η εκπαίδευση των γυμναστών διεξάγεται σε συνεργασία με την Αναγέννηση & Πρόοδος και το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας –Sports Excellence, υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α´ Ορθοπαιδικής Xειρουργικής Κλινικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θέση εργασίας βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.vamvakourevival.org/ergasia/

Vamvakou Summer Camp

Το Vamvakou Summer Camp έλαβε χώρα με μεγάλη επιτυχία το καλοκαίρι του 2019 και του 2022, όπου συμμετείχαν περίπου 180 παιδιά από τη Σπάρτη και την ευρύτερη περιοχή. Το πρόγραµµα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς, που υλοποιείται από τη Vamvakou Revival με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

#VamvakouRevival

#SNForg

Επικοινωνία:

Ομάδα Vamvakou Revival

Βαμβακού, 230 67, Λακωνία

info@vamvakourevival.org

+30 27310 76233

www.vamvakourevival.org

Like us on Facebook @VamvakouRevival

Follow us on Instagram @vamvakourevivalorg

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις