Μεγάλη σύγκρουση φαίνεται στον ορίζοντα της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανάμεσα στον Παναγιώτη Νίκα και τον Πέτρο Τατούλη. Απ΄ότι φαίνεται έρχεται η ώρα της ολικής σφοδρής σύγκρουσης με όλα τα πολιτικά δεδομένα να οδηγούν σε αυτό. Πολιτικός χρόνος, πολιτικές συγκλίσεις, κλιμάκωση της αντιπαράθεσης. Είναι επίσης η εποχή που φαίνεται να αντιστρέφεται ανεπανόρθωτα το κλίμα για τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα που πλέον απασχολεί δυσάρεστα όλο και πιο συχνά είτε το πολιτικό προσωπικό της Περιφέρειας είτε την κοινή γνώμη που μπορεί να βλέπει πίσω από την παραμορφωτική εικόνα των ελεγχόμενων από την Περιφέρεια και τη ΝΔ ΜΜΕ.

Δεν είναι τυχαία όσα διατυπώνονται εσχάτως για τον κ. Νίκα:

«Ο κ. Νίκας, ως Δήμαρχος Καλαμάτας προχώρησε σε απευθείας αναθέσεις 7.000.000€ χωρίς διαγωνισμό για τη μεταφορά των σκουπιδιών της Καλαμάτας».

«Επέβαλε 500.000€ συμπληρωματική σύμβαση για το φωτισμό στο Δήμο της Καλαμάτας λίγες μέρες πριν αποχωρήσει από το Δημαρχιακό θώκο».

«Με τις αστοχίες του και την ανικανότητα του θα επιβάρυνε το Δήμο Καλαμάτας με 10.000.000 € για το Μέγαρο Χορού, εάν δεν υπήρχε η Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη».

«Ο Παναγιώτης Νίκας είναι ο άφαντος δήμαρχος Καλαμάτας όταν η πόλη πλημμύρισε και θρήνησε θύματα. Ο μοιραίος δήμαρχος. Ο Λουδοβίκος των Καλαμών»

«Είναι ο άφαντος δήμαρχος όταν η πόλη θρήνησε, ευτυχώς μόνον έναν, νεκρό από το έθιμο των «σαϊτών» που εκτυλισσόταν μπροστά σε πλήθος κόσμου».

«Είναι ο αυτοδιοικητικός που χρειάστηκε όχι ένα αλλά δύο – τρία πολιτικά κόμματα να βάλουν πλάτη για να πάρει την εκλογή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου».

«Είναι αυτός που σήμερα χρησιμοποιεί ως δεκανίκι τον Νίκο Γόντικα και το ΚΚΕ για να σταθεί στην περιφερειακή αρχή. Ο ίδιος δεν θα διστάσει στο ίδιο χαράκωμα να βρεθεί εκτός από το ΚΚΕ και με την Χρυσή Αυγή».

«Ο Παναγιώτης Νίκας κάνει ακριβώς όλα όσα καταλόγιζε στον Πέτρο Τατούλη»

«Είναι ο Περιφερειάρχης που επιχειρεί την άλωση των ΜΜΕ με τον τρόπο που διαχειρίζεται και διανέμει τους πόρους που τα αφορούν».

«Ο Παναγιώτης Νίκας είναι αυτός που ενέκρινε την οικονομική στήριξη της θεατρικής παράστασης του κατηγορούμενου για ειδεχθή εγκλήματα Δημήτρη Λιγνάδη στη φυλακή Τρίπολης αλλά όχι και τη στήριξη δεκάδων συλλόγων πολιτισμού ανά την Πελοπόννησο για να επιβιώσουν το 2021».

«Είναι ο περιφερειάρχης που χάνει έναν – έναν τους συνεργάτες του και όσοι παραμένουν σφίγγουν τα δόντια…»

«Είναι ο περιφερειάρχης που πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αν και τον στήριξαν, δεν θέλουν να το θυμούνται».

Φαίνεται ότι ετοιμάζει πυρ ομαδόν κατά Τατούλη και με ενδιαφέρον αναμένονται οι όποιες αποκαλύψεις ή καταγγελίες αρκεί να είναι σαφείς, κατανοητές και καταλογισμένες.

Το επόμενο διάστημα θα διακρίνουμε την ημερομηνία λήξεως που αναγράφεται είτε στον Παναγιώτη Νίκα είτε στον Πέτρο Τατούλη. Όλα δείχνουν ότι το επόμενο διάστημα η αναμέτρηση τους θα εξελιχθεί σε μονομαχία άνευ πανοπλίας στην αρένα από την οποία ένας μόνον θα βγει όρθιος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr