ΣΚΑΛΑ. Βραβείο στον 6ο Πανελλήνιο διαγωνισμό λογοτεχνίας «Σοφία Φίλντιση-Το δέντρο της Σοφίας» απέσπασε μαθητής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Πιερράκος, μαθητής της Δ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας, διακρίθηκε στον διαγωνισμό «Σοφία Φίλτιση-Το δέντρο της Σοφίας» που φέτος είχε θέμα «Έθιμα του τόπου μας και του κόσμου όλου». Τον διαγωνισμό που απευθύνεται σε μαθητές των Α΄ έως ΣΤ΄ τάξεων όλων των Δημόσιων και Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων της χώρας, καθώς και των ελληνόφωνων Δημοτικών Σχολείων του εξωτερικού, διοργανώνουν κάθε χρόνο τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά για τη γνωριμία με το έργο της Μεσσήνιας συγγραφέως που το 2004 απέσπασε το Κρατικό Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας για το βιβλίο «Ποιήματα για παιδιά».
Την ανακοίνωση της τιμητικής διάκρισης την οποία θα ακολουθήσει βράβευση του μαθητή στην Καλαμάτα στις 6 Μαίου έκανε με περηφάνει στο facebook ο δάσκαλός του Παναγιώτης Καραμούζης. Δείτε τι ακριβώς αναφέρει:

«Ο μαθητής μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ, μαθητής του 1ου δημοτικού σχολείου Σκάλας ,της Δ τάξης, απέσπασε βραβείο στον 6ο πανελλήνιο διαγωνισμό λογοτεχνίας «Σοφία Φίλντιση-Το δέντρο της Σοφίας».
Συγχαρητήρια στον Παναγιώτη ,που εκτός από καλός μαθητής είναι και υπέροχο παιδί.
Με κάνει πολύ υπερήφανο.
Παναγιώτη σε ευχαριστώ!!!!!
Η βράβευση θα γίνει στην Καλαμάτα στις 6 Μάη 2017.
Είναι το πέμπτο βραβείο για το σχολικό έτος 2016-17.
Δύο μαθητών και τρία προσωπικά .....».