ΣΠΑΡΤΗ. Από την απεργία ή μη των δικηγόρων θα εξαρτηθεί η τέλεση της δίκης για τον θάνατο του Γιάννη Βάρλα. Η υπόθεση εκδικάζεται στην Τρίπολη με συγκεκριμένο πρόσωπο από την Μαγούλα Σπάρτης να αντιμετωπίζει τις κατηγορίες.

Ο θάνατος του Γιάννη Βάρλα πριν από χρόνια, είναι υπόθεση που έχει καταλήξει και έχει ανασυρθεί από το αρχείο δύο φορές. Από την πρώτη στιγμή η μητέρα και η οικογένεια του κατακρεουργημένου Γιάννη Βάρλα υποστήριζε ότι πρόκειται για δολοφονία με πολλούς πρωταγωνιστές και γνώστες του γεγονότος. Δεν τυχαίο ότι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση έχουν μόνιμα μετακομίσει στο εξωτερικό.

Το Γιάννη Βάρλα βρήκε νεκρό η Αστυνομία, μετά από τηλεφώνημα, στο πάρκο της Μαγούλας Σπάρτης. Την ίδια στιγμή τον αναζητούσε η μητέρα του η οποία και κλήθηκε, χωρίς να ξέρει το παιχνίδι της μοίρας, να αναγνωρίσει τον νεκρό, που τελικά ήταν ο γιός της.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της οικογένειας ο Γιάννη κτυπήθηκε βάναυσα στο πρόσωπο και σε όλο του το σώμα με γροθιές και σιδερογροθιές και έπεσε νεκρός εκείνο το καλοκαιρινό βράδυ που έμελλε να στοιχειώσει την Μαγούλα. Με την υπόθεση έχουν ασχοληθεί ειδικές τηλεοπτικές εκπομπές ενώ εντολοδόχος της οικογένειας Βάρλα είναι ο δικηγόρος Σπάρτης κ. Γιάννης Νικολόπουλος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις