ΑΙΓΙΝΑ. Σοκάρει η νέα υπόθεση βιασμού από πατριό αυτή τη φορά στην Αίγινα με μια 25χρονη να καταγγέλλει 36χρονο Αλβανό για θώπευση από τα 15 της και βιασμό από όταν ενηλικιώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr ο σύντροφος της 25χρονης κοπέλας πήγε στο Αστυνομικό τμήμα του νησιού και κατήγγειλε τον άνδρα. Στη συνέχεια κατέθεσε και η ίδια η κοπέλα η οποία απελευθερώθηκε μιλώντας για τον επί χρόνια εφιάλτη που ζούσε από τον ίδιο τον πατριό της.

Η 25χρονη κατήγγειλε ότι ο 36χρονος την βιντεοσκοπούσε και την εκβίαζε με τις ασελγείς πράξεις να γίνονται επί επτά χρόνια και μάλιστα συχνά.

Αστυνομία μαζί με εισαγγελέα πήγαν στο σπίτι όπου ζούσε η οικογένεια και συνέλαβαν τον 36 χρόνο αλλά και τη μητέρα της. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων κάνναβη, αεροβόλο όπλο και 18.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι ο 36χρονος Αλβανικής καταγωγής έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές του νησιού.

Ιατροδικαστής, κοινωνική λειτουργός και ψυχολόγος βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της κοπέλας, η οποία είχε πιεστεί πάρα πολύ και μετά την καταγγελία κατά του πατριού της «απελευθερώθηκε» από τον εφιάλτη που ζούσε από το 2013.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις