ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Σε εφιάλτη φαίνεται να είχε μετατραπεί η ζωή μιας 25χρονης κοπέλας από το Βέλο Κορινθίας, εξαιτίας του πρώην συντρόφου της, τον οποίο φέρεται να είχε καταγγείλει αρκετές φορές για ενδοοικογενειακή βία.

Τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν και συνελήφθη ο 31χρονος αστυνομικούς του Α.Τ. Βέλου-Βόχας, για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση-απειλή σε βάρος αστυνομικών και διατάραξη της λειτουργίας της υπηρεσίας.

Ο συλληφθείς φέρεται να έστελνε απειλητικά μηνύματα στην 25χρονη, να την απειλούσε και να την έβριζε με αποτέλεσμα η καταγγέλλουσα να πανικοβληθεί. Στη συνέχεια πήγε και στο κατάστημα όπου εργαζόταν περιμένοντας να βγει από αυτό.

Βγήκε εκτός εαυτού ο 31χρονος μετά τη σύλληψή του

Ο 31χρονος εντοπίστηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό κατάστημα, όπου κατά την παραμονή του, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, βρισκόταν εκτός εαυτού, έβριζε και απειλούσε τους αστυνομικούς, ενώ ταυτόχρονα φώναζε έντονα και χτυπούσε με το σώμα του τα καθίσματα του χώρου προσωρινής κράτησής.

Το θύμα υπέβαλε σχετική μήνυση σε βάρος του ενώ όπως προκύπτει δεν ήταν η πρώτη φορά καθώς έχει υποβάλει και στο παρελθόν μηνύσεις για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, με τις σχετικές δικογραφίες να εκκρεμούν σε βάρος του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις