ΣΠΑΡΤΗ. Σαφές αμείλικτο και ευθύ ήταν το ερώτημα του δικηγόρου Νίκου Διαλυνά στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Γιάννη Βάρλα. Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου « Μίλα» στην τηλεόραση του STAR ανέφερε ότι όπως επιβεβαιώνουν οι Εισαγγελείς Ναυπλίου το ζητούμενο δεν είναι αν ο Γιάννης Βάρλας έπεσε θύμα δολοφόνων αλλά το ποιοι είναι οι δολοφόνοι του.

Οι ρεπόρτερ της εκπομπής αξιοποιώντας το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του notospress.gr για το θέμα και μετα από ρεπορτάζ κατέληξαν στο αβίαστο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία. «Τον σκότωσαν στο ξύλο…» θα πει ο δικηγόρος της οικογένειας Βάρλα που πλέον βαδίζει με επιμονή για την διαλεύκανση της υπόθεσης.
Το notospress.gr για μια ακόμα φορά δικαιώνεται για το ρεπορτάζ που κάτω από δύσκολες και ιδιότυπες συνθήκες έκανε από την ημέρα του εγκλήματος μέχρι σήμερα..

Τα στοιχεία που αξιολόγησε ο Εισαγγελέας Εφετών Ναυπλίου τόσο από την Ιατροδικαστική εξέταση – νεκροτομή όσο και από όσα στο Υπόμνημα της η μητέρα του άτυχου 49χρονου, ανέφερε, έπεισαν τις Αρχές να βγάλουν την υπόθεση από το αρχείο και να λάμψει η αλήθεια. Παρήγγειλε την άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία, κατα παντός υπευθύνου, και τη διεξαγω΄γη κύριας ανάκρισης. Πολύ σύντομα και οι πολίτες θα συμπορευτούν με το έργο των Αρχών και θα δώσουν στοιχεία και πληροφορίες για την μικρή κοινωνία της Μαγούλας αλλά και για το συμβάν.