ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθη, στις 17.12.2020 το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 43χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε μικροποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, στις 16.12.2020 το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 39χρονος ημεδαπός γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1- αεροβόλο πιστόλι, -1- γεμιστήρα με -15- φυσίγγια αεροβόλου, -1- αμπούλα αέρος και μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη, στις 16.12.2020 το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), 17χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΛΑΚΩΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 16.12.2020 το πρωί, στη Μονεμβασία Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Μονεμβασίας, 29χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, για ληστεία και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 16.12.2020 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -9- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, στις 16.12.2020 το απόγευμα, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ειδήσεις σήμερα:

Διασωληνωμένος ο Λεωνίδας Γηργοράκος στην ΜΕΘ του Σωτηρία!

Δείτε πως κλέβει τους αρτοποιούς κύκλωμα απατεώνων. Θύμα και στο Γύθειο!

Όλες οι λεπτομέρειες για την πληρωμή των δικαιούχων των 30€/στρέμμα στο ελαιόλαδο

Η Σπαρτιάτισσα αριστούχος της ν. Αυστραλίας δίνει παράδειγμα σε μικρούς και μεγάλους!