ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Στις 5.3.2021 το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, το οποίο οδηγούσε 82χρονος ημεδαπός και επέβαινε 71χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 82χρονου οδηγού και τον τραυματισμό του 71χρονου συνεπιβάτη. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, στις 5.3.2021 το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών, 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή.

ΑΡΚΑΔΙΑ. Συνελήφθη, στις 5.3.2021 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθη, στις 5.3.2021 το πρωί, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 60χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για απάτη.

Συνελήφθη, στις 5.3.2021 το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ανήλικος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, στις 5.3.2021 το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 27χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) Εντάλματα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για σύσταση, συμμορία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και ληστεία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 5.3.2021 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχε παράνομα, -25- φυσίγγια και -1- αυτοσχέδιο βεγγαλικό- βαρελότο.

Συνελήφθησαν, στις 5.3.2021 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 24 και 34 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατά το χρονικό διάστημα από 3.3.2021 έως 5.3.2021 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας αφαίρεσαν από δύο (2) αγροκτήματα ημεδαπών, συρμάτινες περιφράξεις, οι οποίες βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.