ΤΡΙΠΟΛΗ. Συνελήφθη, στις 9.3.2021 το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης αναμιγμένη με καπνό, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Συνελήφθη, στις 9.3.2021 το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 70χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, -13- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -60- εκατοστά περίπου, τα οποία καλλιεργούσε σε γλάστρες, -3- τμήματα (κλαδιά) δενδρυλλίων κάνναβης, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -8- γραμμαρίων, -2- φιαλίδια με έλαιο κάνναβης, -5- συσκευασίες με φύλλα κάνναβης, συνολικού βάρους -285- γραμμαρίων, -1- τρίφτης κάνναβης, καθώς και εξοπλισμό εσωτερικής καλλιέργειας (λάμπα).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Συνελήφθη, στις 9.3.2021 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 52χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα, καθώς και -4- φυσίγγια. Επιπλέον, κατηγορείται ακόμη ένας (1) 62χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπής, που είχε γίνει την 27.2.2021, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου ημεδαπού, για κλοπή.