ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθη, στις 8.7.2021, το απόγευμα, στην Ερμιόνη Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου Αργολίδας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, στις 8.7.2021 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου Αργολίδας, 45χρονη αλλοδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου.

Συνελήφθη, στις 9.7.2021τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο που έγινε σε όχημα βρέθηκαν -1- σουγιάς, με μήκος λάμας -8- εκατοστά και -1- δίκοπο μαχαίρι, με μήκος λάμας -4- εκατοστά, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

ΑΡΚΑΔΙΑ. Συνελήφθησαν, στις 8.7.2021 το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) 31χρονη ημεδαπή και μία (1) 52χρονη αλλοδαπή, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα, είδη ρουχισμού και καλλυντικά είδη, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Επιπλέον, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω είχαν αφαιρέσει λίγο νωρίτερα, από ομοειδές κατάστημα, ρουχισμό.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθησαν, στις 8.7.2021 το πρωί, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Κορινθίας, μία 57χρονη και ένας 48χρονος, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία τους, βρέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, -1- ναρκωτικό δισκίο, καθώς και αντικείμενα χρήσης ναρκωτικών ουσιών, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, στις 8.7.2021 το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του, βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 9.7.2021 τις πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο που έγινε σε όχημα, βρέθηκε -1- στιλέτο, με μήκος λάμας -12- εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις