ΤΡΙΠΟΛΗ. Στις Φυλακές Τριπόλεως οδηγούνται όσοι κατηγορούνται για σεξουαλικά εγκλήματα και εκεί θα ζήσει και για τους επόμενους μήνες ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Δεν υπάρχουν κελιά και οι κρατούμενοι ζουν σε πέντε μεγάλους θαλάμους χωρητικότητας από 20 έως 25 άτομα. Μάλιστα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ρεπορτάζ του το MEGA, δεν αποκλείεται να οδηγηθεί -όταν περάσει η περίοδος καραντίνας στην οποία μπήκε λόγω των πρωτοκόλλων που ισχύουν στις φυλακές- στην τρίτη πτέρυγα που βρίσκεται από τον Φεβρουάριο ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης αλλά και άλλοι που στο παρελθόν έχουν σοκάρει το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, στην Τρίπολη βρίσκεται ο ιερέας από τη Μάνη που καταδικάστηκε για τον βιασμό της 12χρονης κόρης της συντρόφου του. Επίσης, εκεί βρίσκεται ο Παναγιώτης Δράκος, καθηγητής της μουσικής ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του στο ωδείο αλλά και ο «παιδεραστής με το βαν», Φίλιππος Λεβέντος, ο οποίος καταδικάστηκε ομόφωνα σε ποινή κάθειρξης 26 ετών. Εκεί εκτίει, τέλος, ποινή κάθειρξης 16 ετών και ο 32χρονος Μανώλης Κούτζης, γνωστός ως «δράκος του Αμαρουσίου».

Η πρώτη συζήτηση με τον διευθυντή των φυλακών

Την πρώτη του συζήτηση με τον διευθυντή των φυλακών είχε χθες ο γνωστός ηθοποιός.

Στη συζήτηση, που κράτησε λίγα λεπτά, ο Πέτρος Φιλιππίδης ρωτήθηκε για συγκεκριμένα αιτήματα που μπορεί να έχει, χωρίς όμως να εκφράζει την παραμικρή επιθυμία για το οτιδήποτε. Άλλωστε, όπως λένε όσοι μιλούν μαζί του, βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού δεν περίμενε να προφυλακιστεί.

Ο γνωστός ηθοποιός θα παραμένει στο κελί καραντίνας για τις επόμενες 5 ημέρες λόγω του κορωνοϊού, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εξεταστεί και από ψυχολόγο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις