ΑΧΑΪΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», έχοντας «ορμητήριο» τα Ζαχλωρίτικα, τόπο μόνιμης διαμονής τους, από τον περασμένο Μάιο, μέχρι και 21 Νοεμβρίου, εφορμούσαν σε περιοχές της ευρύτερης περιφέρειας.

Στο στόχαστρο τους γράφει το Pelop.gr είχαν μπει σπίτια σε Διακοπτό, Ελαιώνα, Αχλαδιά, Ζαχλωρίτικα και Βαγιανέικα. Τα «άνοιγαν» κλέβοντας κοσμήματα, χρήματα, γεωργικά εργαλεία και ηλεκτρικές συσκευές αξίας 41.870 ευρώ. Η «λεία» που απέσπασαν μόνο , από δυο «χτυπήματα», σε αποθήκη ξενοδοχείου στο Ελαιώνα και εξοχική κατοικία στο Διακοπτό ανέρχεται στις 17.000 ευρώ(!).

Τον απειλούσαν να μην τους αποκαλύψει

Σε μια περίπτωση, οπότε οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον φύλακα ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης που έφθασε σε εξοχικό, όταν ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός, δεν δίστασαν να τον απειλήσουν λέγοντας του ότι θα κάνουν κακό στο παιδί του(!) και παράλληλα του πετούσαν διάφορα αντικείμενα προκειμένου να μην τους προσεγγίσει. Επιπλέον, σε θύμα κλοπής, από τον οποίο είχαν αφαιρέσει εργαλεία 15.000 ευρώ, ζητούσαν εκβιαστικά, «λύτρα» για την επιστροφή των κλοπιμαίων.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις