ΕΛΛΑΔΑ. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων ζητά από τον βουλευτή Παπαδημητρίου αποκατάσταση. Τους αποκάλεσε σε τηλεοπτικό πάνελ «μπάτσους»

«Δυστυχώς σε όλο αυτό το περιβάλλον όπου η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει να έχει εξολοκλήρου στις πλάτες της την εφαρμογή κάθε νέου μέτρου για τον περιορισμό της πανδημίας, παρακολουθήσαμε Βουλευτή της κυβερνητικής πλειοψηφίας να αποκαλεί τους Αστυνομικούς «μπάτσους» σε τηλεοπτική εκπομπή. Στη συνέχεια και ενώ αναμέναμε να αποσαφηνίσει την θέση του, να ανακαλεί και να ζητήσει συγνώμη, έστω για τον τρόπο της διατύπωσής του, διαβάσαμε στην δημόσια και πάλι απάντηση - δήλωσή του να επιτίθεται κατά της αντίδρασης του Προέδρου της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόρη Γερακαράκου κατηγορώντας τον για «δημιουργία τηλεοπτικού θεάματος.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ο συγκεκριμένος Βουλευτής, παρόλο που είναι δεκαετίες έγκριτός και επιφανής δημοσιογράφος, αδυνατεί να τοποθετηθεί σαφώς δημόσια ώστε ο οποιοσδήποτε «κάτι να μην καταλαβαίνει ή να μπερδεύεται», όπως αναφέρει η ανακοίνωσή του.

Αναμένουμε λοιπόν την δημόσια συγνώμη που οφείλεται στον κάθε απλό Αστυνομικό που και αυτή την περίοδο διακινδυνεύει ακόμα και την υγεία του για να προστατεύσει την κοινωνία από την πανδημία. Αναμένουμε τη δημόσια συγνώμη στον Προέδρο της ΠΟΑΣΥ ο οποίος εκπροσωπώντας σχεδόν 50.000 Αστυνομικούς ήταν υποχρεωμένος να αντιδράσει στις ύβρεις.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις