ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας αργά το απόγευμα της Δευτέρας έκρινε αθώο τον σύζυγο της Γεωργίας Φιλοπούλου που είχε βρεθεί δολοφονημένη σε αγροτική περιοχή στο αυτοκίνητο της στους Γαργαλιάνους τον Δεκέμβριο του 2016

Ο 63χρονος είχε κριθεί ύποπτος από την πρώτη στιγμή αλλά δεν προέκυψε κανένα στοιχείο εις βάρος του.

Στην πορεία όπως και μετά από αρκετούς μήνες του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έτσι κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου με το δικαστήριο να τον αθωώνει με ψήφους 4-3.

Ο 63χρονος από την αρχή δήλωνε σε όλους τους τόνους ότι είναι αθώος ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι στο πλευρό του ήταν η μητέρα του θύματος η οποία και κατέθεσε υπέρ του .

Ο δικηγόρος του 63χρονου Βασίλης Καπερνάρος δήλωσε στο Newpost.gr

«Η απόφαση του δικαστηρίου αποκατέστησε σήμερα μία μεγάλη αδικία και αθώωσε έναν πατέρα και ένα σύζυγο που πέντε χρόνο τώρα βίωνε πραγματικό Γολγοθά .Από τη μία να χάνει την αγαπημένη του σύζυγο και να μεγαλώνει μόνος του τα τέσσερα παιδιά τους και από την άλλη να βρίσκεται κατηγορούμενος άδικα. Ο πραγματικός δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος γιατί κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους και κατηγόρησαν λάθος άνθρωπο»

Ο 63χρονος ακούγοντας την απόφαση του δικαστηρίου ξέσπασε σε κλάματα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις