ΑΙΓΙΟ. Ένα απίστευτο περιστατικό με θύμα έναν υπάλληλο φύλαξης και δράστες ένα ζευγάρι Ρομά εξελίχθηκε στο νοσοκομείου στο Αίγιο.

Αφορμή στάθηκε η απαίτηση των δύο ατόμων, να τους μεταφέρει στο σπίτι τους, μετά την επίσκεψή τους στα εξωτερικά ιατρεία, ασθενοφόρο του νοσοκομείου. Όταν αυτό δεν έγινε αποδεκτό, ζήτησαν να τους μεταφέρει στο σπίτι ταξί. Όταν και αυτή τους η απαίτηση απορρίφθηκε, άρχισαν να βρίζουν τους πάντες μπροστά από την είσοδο των εξωτερικών ιατρείων. Ένας γιατρός μάταια προσπαθούσε να τους ηρεμήσει με τον άνδρα να πραγματοποιεί επίθεση κατά του φύλακα τον οποίο χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο, ενώ η γυναίκα του επιτέθηκε και αυτή και τον δάγκωσε στην δεξιά πλευρά του σώματός του!

Αμέσως ο άτυχος υπάλληλος διακομίστηκε στα εξωτερικά ιατρεία για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στην χειρουργική κλινική πραγματοποιώντας όλες τις προβλεπόμενες εξετάσεις.

Την απίστευτη καταγγελία έκανε το σωματείο των εργαζομένων του νοσοκομείο και σημειώνεται πως, «Δυστυχώς ΔΕΝ είναι η πρώτη φορά που γίνεται ένα τέτοιο θλιβερό γεγονός στο νοσοκομείο μας χτυπώντας συναδέλφους. Στο πρόσφατο παρελθόν σε ανάλογο περιστατικό πάλι από Ρομά συνάδελφος στην εξωτερική πύλη του νοσοκομείου δέχθηκε άγρια επίθεση, τον γρονθοκόπησαν στο μάτι από το οποίο δεν βλέπει πια. Γυναίκα συνάδελφος στα Τ.Ε.Π. και αυτή δέχθηκε χειροδικία».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις