ΠΑΤΡΑ. Μία ηλικιωμένη στην Αγυιά, στην Πάτρα πήρε γρήγορα στροφές, ευτυχώς, και δεν την πάτησε! Αν και υπέστη σοκ απ’ όσα της συνέβησαν, δηλώνει «πως δεν μπορεί να συνέλθει ακόμη, 20 ώρες μετά», είπε -με τρεμάμενη φωνή- στην «Πελοπόννησο».

Δέχθηκε τηλεφώνημα μεσημέρι Τετάρτης από μία γυναίκα που παρίστανε συγγενικό της πρόσωπο και της είπε πως… έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος και θα της ακρωτηριάσουν το πόδι, οπότε πρέπει να της δώσει 70.000 ευρώ, στο νοσοκομείο!

Η ηλικιωμένη σοκαρίστηκε. Προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβαινε. Κάποια στιγμή στο τηλέφωνο πήρε ο υποτιθέμενος γιατρός, ο οποίος με σπαστά Ελληνικά την ενημέρωνε πως θα έπρεπε να πληρώσει το ποσό για να αποφύγει η γυναίκα – συγγενής της τον ακρωτηριασμό!

Οταν η ηλικιωμένη απάντησε πως δεν είχε τόσα λεφτά, τότε την ρώτησαν πόσα έχει στο σπίτι. Κι εκεί κατάλαβε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε. Κάλεσε αμέσως τη συγγενή της, η οποία της είπε πως βρισκόταν σπίτι της και πως δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα υγείας.

Οι απατεώνες δεν είχαν άλλη επικοινωνία μαζί της, ωστόσο της προκάλεσαν απίστευτο φόβο.

«Σκέψου, μάνα, να σου είχαν πει για μένα» ήταν η παρέμβαση της κόρης της, η οποία αντελήφθη πως αν της έλεγαν για ακρωτηριασμό του παιδιού της, μπορεί και να την «πάταγε»!

Αγνωστο παραμένει το πώς οι επιήδειοι γνώριζαν για τη συγγενική σχέση της με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Ερευνες διενεργεί η Αστυνομία.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις