ΣΠΑΡΤΗ. Tην Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 επιχειρηματίας βρήκε τα γραφεία της επιχείρησής του διαλυμένα. Ανοίγοντας το καταγραφικό από τις κάμερες ασφαλείας είδε ότι θα δείτε κι εσείς. Τρείς νεαροί κουκουλοφόροι ώρα 09:30 το βράδυ πλησιάζουν και ελέγχουν αν μπορούν να διαρρήξουν την είσοδο. Όταν διαπιστώνουν ότι είναι δύσκολο με την ησυχία τους αναζητούν στον χώρο τσιμεντόλιθους και σπάζουν τις τζαμαρίες. Εισβάλουν στον χώρο και, όπως ανέφερε στο Notospress.gr ο επιχειρηματίας, τα κάνουν όλα άνω κάτω. Φεύγοντας πήραν ηλεκτρονικά μηχανήματα αξίας περίπου 2.000€ ενώ οι υλικές ζημιές που προκάλεσαν είναι μεγάλες. Χρήματα δεν υπήρχαν.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση που βρίσκεται στην Ε.Ο. Σπάρτη - Τραπεζοντή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται στόχος. Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης είναι η 6η φορά και πλέον θεωρεί περιττό ακόμα και να υποβάλει μήνυση.

Αν κι έχει λάβει μέτρα με συναγερμό και κάμερες αυτά πλέον φαίνεται ότι δεν είναι αρκετά για να αποτρέψουν τους θρασύτατους δράστες που ενεργούν με χαρακτηριστική απάθεια. Μάλιστα τόση είναι η ηρεμία τους που κανείς μπορεί να διακρίνει σημεία και στοιχεία για τους εντοπίσει. Η Αστυνομία αξιοποιεί το υλικό από τις κάμερες.

Εν τω μεταξύ επί ποδός βρίσκονται οι πολίτες στους Βόρειους Δήμους μετά από αλλεπάλληλα κτυπήματα δραστών σε σπίτια. Ομάδα ενεργών πολιτών ετοιμάζει ουσιαστική παρέμβαση προς τις αρχές.

Σχετικά με υποθέσεις που ήδη έχει αναδείξει το Notospress τόσο στη Ριβιώτισσα Σπάρτης όσο και στους Βόρειους Δήμους σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες των διαρρήξεων ταυτοποιήθηκαν και καταζητούνται.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις