ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Βυθίστηκε στο πένθος το Βέλο Κορινθίας μετά τον θάνατο του 20χρονου, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου (01.07.2023).

Ο 20χρονος επέβαινε σε μηχανή, την οποία οδηγούσε φίλος του, που έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, υπό αδιευκρίνιστες – μέχρι στιγμής- συνθήκες, στον παραλιακό δρόμο, στο ύψος του Περιγιαλίου. Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά, αλλά ο ο νεαρός Σπύρος έχασε τη ζωή του.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο 20χρονος είχε χάσει τον αδελφό του σε τροχαίο δυστύχημα, κοντά στο σημείο που σκοτώθηκε και ο ίδιος, ενώ πριν από έναν χρόνο έφυγε από τη ζωή και η μητέρα του.

Τα αίτια για το τραγικό συμβάν διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Το αντίο του Θανάση Μανάβη, υποψήφιου δημάρχου Βέλου Βόχας, στον 20χρονο

«Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν τον πόνο και την θλίψη, που νοιώθω για τον άδικο θάνατο, του Σπύρου Κολιόπουλου απο το Βέλο. Του 20χρονου που άφησε τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Στο ίδιο σχεδόν σημείο που πριν λίγα χρόνια σκοτώθηκε ο μεγάλος αδελφός του.. Ο Σπύρος πήγε και αυτός να συναντήσει την μητέρα τους Μαρία! Τι λόγια να βρω για να πω στον πατέρα τους Κώστα; Ποιος μπορεί να τον παρηγορήσει; Ποιος να τα βάλει με αυτή την τόσο άσχημη μοίρα;Καλό ταξίδι παλικαράκι μου! Καλό σου ταξίδι...!»

«Καλό ταξίδι αδερφέ μας και καλό παράδεισο»

Ο άτυχος νέος ήταν αθλητής της ομάδας του Άρη Βοχαϊκού, η οποία τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στη σελίδα της στο Facebook.

«Η οικογένεια του Άρη Βοχαικου εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σπύρου Κολλιοπουλου. Τα πολλά λόγια είναι περιττά σε τέτοιες καταστάσεις.
Σπύρο ήρθες για πολύ λίγο αλλά πρόλαβες να γίνεις ένας από μας. Καλό ταξίδι αδερφέ μας και καλό παράδεισο. ?», γράφει η ανάρτηση της ομάδας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις