ΑΡΤΑ. Συναγερμός έχει σημάνει στις Aρχές από τη δράση ενός 33χρονου απατεώνα από την Άρτα που έχει εξαπατήσει καταναλωτές σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Εμφανιζόμενος ως ιδιοκτήτης καταστήματος, γνωστής αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, εξαπατούσε τα θύματά του, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, ο 33χρονος ήταν υπεύθυνος καταστήματος μεγάλης εταιρείας τηλεφωνίας κι εμπορίας ηλεκτρονικών ειδών στην Άρτα. Από τη θέση εκείνη είχε καταφέρει να δημιουργήσει μεγάλο κύκλο επαφών με καταναλωτές από όλη την Ελλάδα. Πρόσφατα εγκατέλειψε τη θέση του υπευθύνου και ενημέρωσε τον κύκλο του ότι ανοίγει στην Άρτα δικό του κατάστημα franchise, γνωστής αλυσίδας ειδών gadget με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Έστειλε μαζικά μηνύματα στις επαφές του, ενημερώνοντας ότι στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας του νέου του καταστήματος πουλάει κινητά και laptop σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Αρκετά από τα θύματα προχώρησαν σε τηλεφωνικές παραγγελίες και κατέθεσαν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του 33χρονου. Δεν έλαβαν ποτέ τα προϊόντα που παρήγγειλαν. Ο απατεώνας προκειμένου να ενισχύσει την αξιοπιστία του, χρησιμοποιούσε τα ονόματα δύο γνωστών επιχειρηματιών της Άρτας, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες εταιρείας security. Δήλωνε ότι είναι συνέταιρός τους.

Ήδη κάποια από τα θύματα του 33χρονου έχουν προχωρήσει σε μηνύσεις εναντίον του. Τις επόμενες ημέρες οι εισαγγελικές αρχές αναμένεται να διατάξουν έρευνα για να διαπιστωθεί το μέγεθος της απάτης που έστησε ο 33χρονος. Μεταξύ εκείνων που εξαπατήθηκαν βρίσκεται και γνωστός επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις