ΚΥΛΛΗΝΗ. Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο άνδρες από την Κυλλήνη οι οποίοι κατηγορούνται για τον βιασμό μιας 28χρονης κοπέλας σε δύο διαφορετικά σημεία και σε διάστημα λίγης μόλις ώρας.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του ανακριτή και αφού απολογήθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ωστόσο τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι εμφάνισης στο τμήμα της περιοχής τους ενώ τους απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα έως την εκδίκαση της υπόθεσης.

Κύριο ρόλο στην υπόθεση, διαδραμάτισε η έκθεση της εξέτασης για βιασμό που πραγματοποιήθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του athensvoice.gr Γιώργο Σόμπολο, ο εξεταστής δεν διαπίστωσε ευρήματα που να παραπέμπουν σε βιασμό, ενώ δεν εντόπισε ίχνη και κακώσεις στα χέρια τα οποία σύμφωνα με την 28χρονη παθούσα, τις κρατούσαν οι δράστες κατά τους διαδοχικούς βιασμούς.

Κυλλήνη: Το χρονικό της υπόθεσης

Η 28χρονη που μένει με την οικογένεια της στους Άγιους Θεοδώρους, κατήγγειλε πως γνωρίστηκε με τους δράστες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Επί ένα χρόνο τουλάχιστον μιλούσαν μέσω διαδικτύου και πριν τρεις ημέρες αποφάσισε να πάει στην Κυλλήνη.

Έφτασε με τον προαστιακό στην Πάτρα και από εκεί, την παρέλαβε ένας εκ των δραστών με το όχημα του και την μετέφερε στην Κυλλήνη.

Εκεί, σε ένα χωράφι και μια παραλία, οι δύο κατηγορούμενοι, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η 28χρονη,την βίασαν διαδοχικά συνολικά τέσσερις φορές και στην συνέχεια την εγκατέλειψαν.

Τι λένε οι γονείς των κατηγορούμενων που αφέθηκαν ελεύθεροι

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις