ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Γνωστοί έμποροι αυτοκινήτων σε περιοχές του Ναυπλίου και του Άργους είχαν πέσει θύματα μιας εγκληματικής οργάνωσης απατεώνων από Λίβανο, οι οποίοι εμφανίζονταν ως πελάτες και κατάφερναν να τους εξαπατήσουν δίνοντάς τους πλαστά πιστοποιητικά πληρωμής.

Ώσπου να αποκαλυφθεί η κομπίνα, οι αλλοδαποί εξαφανίζονταν με τα αυτοκίνητα που υποτίθεται ότι αγόραζαν, τα οποία φέρονται ότι σκόπευαν να διαλύσουν και να πουλήσουν τα εξαρτήματά τους για ανταλλακτικά. Ο ακριβής αριθμός των οχημάτων που είχαν οικειοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο ερευνάται και κάποια από αυτά έχουν βρεθεί, ενώ η έρευνα για να βρεθούν τα υπόλοιπα βρίσκεται σε εξέλιξη, με την προανάκριση να συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση των αλλοδαπών.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, oι τέσσερις Λιβανέζοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε μια πολυτελή βίλα την οποία είχαν νοικιάσει και διέμεναν στην περιοχή της Νέας Επιδαύρου. Όταν συνελήφθησαν, διαπιστώθηκε ότι είχαν εξαπατήσει ακόμη και τον ιδιοκτήτη της βίλας, καθώς είχαν αφήσει απλήρωτο το ενοίκιο!

Στην κατοχή τους κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο, το οποίο πάντως φέρονται ότι είχαν αγοράσει νόμιμα, σύμφωνα με πληροφορίες του anagnostis.org. Σε βάρος των τεσσάρων αλλοδαπών σχηματίζεται δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, απάτες και πλαστογραφία κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα, με την οποία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις