ΗΛΕΙΑ. Επί δύο μήνες παρακολουθούσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας τις κινήσεις των μελών μιας σπείρας που έκλεβαν μοτοποδήλατα από την Αττική και άλλες περιοχές και τα μετέφεραν στην Ηλεία, όπου τα έκρυβαν ώσπου να τα πουλήσουν είτε ολόκληρα, είτε τμήματά τους ως ανταλλακτικά.

Όπως γράφει το protothema.gr, όταν ταυτοποιήθηκαν οι συνολικά επτά δράστες και εντοπίστηκε η αποθήκη όπου φύλαγαν τα κλεμμένα μηχανάκια στην κοινότητα Αρετή του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης, στήθηκε επιχείρηση και έγινε έφοδος στην αποθήκη και στα σπίτια τους, από τα οποία προσήχθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι το πρωί της Δευτέρας.

Στην αποθήκη βρέθηκαν δίκυκλα τα οποία είχαν δηλωθεί στις κατά τόπους αστυνομικές υπηρεσίες ως κλεμμένα, αλλά και πλήθος εξαρτήματα που εξετάζεται από πόσα μηχανάκια προέρχονται. Όμως, τελικά από τους επτά προσαχθέντες συνελήφθησαν μόνο δυο 40χρονοι Έλληνες που φέρονται να τα έκλεβαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κλοπές τροχοφόρων κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, όρισε τακτική δικάσιμο και έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις