ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Ένα χτύπημα κινηματογραφικό. Οι δράστες που χτύπησαν στη Μεσσηνία και έφυγαν με χρήματα που ξεπερνούν τα 240.000 ευρώ παραμένουν ασύλληπτοι. Έχουν καταφέρει να συσκοτίσουν τα ίχνη τους και να κερδίσουν πολύτιμο χρόνο. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν εντοπίστηκε καμένο και διαπιστώθηκε πως ήταν κλεμμένο. Παρά τις εικόνες από κάμερες ασφαλείας και παρά τις μαρτυρίες, οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να τους εντοπίσουν. Οι υπάλληλοι του φούρνου που υπήρχε το ΑΤΜ, παραμένουν φοβισμένοι από τις σκηνές που έζησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι 3 δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες πήγαν στον φούρνο που βρίσκεται στην κοινότητα Πεταλίδι στη Μεσσήνη, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης 4 Οκτωβρίου.

Μέσα στον φούρνο βρισκόταν το ΑΤΜ. Έβαλαν έξω τους υπαλλήλους που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο κατάστημα και προκάλεσαν την έκρηξη, αποσπώντας τα χρήματα που υπήρχαν μέσα.

atm-ekrixi1-1024x768.jpg
Φωτογραφία: ertnews.gr

Το αυτοκίνητό τους, που ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί από πού είχε κλαπεί, βρέθηκε καμένο στην αγροτική περιοχή Μπούμπουκας στο όρος Λυκόδημο και οι ειδικοί των Εγκληματολογικών Ερευών εξετάζουν ακόμη ό,τι απέμεινε από αυτό.

ekrixi-atm--.jpg
Φωτογραφία: ertnews.gr

Ο τρόπος με τον οποίο έδρασαν δείχνει ότι οι δράστες είχαν σχεδιάσει προσεκτικά τις κινήσεις τους, αλλά και ότι γνώριζαν πως το ΑΤΜ είχε ανεφοδιαστεί την Δευτέρα με χρήματα. Δυο μέρες πριν το χτύπημα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να βρουν απαντήσεις στους γρίφους του χτυπήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις