ΕΛΛΑΔΑ. Αυλαία στις αθλητικές υποχρεώσεις του Φιλαθλητικού Γ.Σ. Σπάρτης για τη φετινή χρονιά, με τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18.

Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για τον Σύλλογο, για τους αθλητές και για το προπονητικό team του Φιλαθλητικού Γ.Σ, Μιχάλη Καλομοίρη και Γιώργου Κονίδη.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου με πολλές συμμετοχές από όλη τη χώρα.

Οι επιτυχίες των αθλητών του Φιλαθλητικού Γ.Σ.

Με τη 2η θέση και αργυρό μετάλλιο στέφθηκε πανελληνιονικης ο Αλεξάνδρος Μπεσσόννυ στο άλμα εις μήκος με επίδοση 6,97μ.

3η θέση κατέκτησε στα 110μ. εμπόδια, όπου μια επαφή με το 6ο εμπόδιο του στέρησε το χρυσό μετάλλιο!

6η θέση με βολή στα 53,57μ. για τον νεοφώτιστο Βασίλειο Κονίδη στον ακοντισμό, μια θέση που κατέκτησε με λίγους μήνες προπόνησης δείχνοντας τις δυνατότητές του στο αγώνισμα.

Γεμάτη εμπειρίες από τη συμμετοχή της σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, η Ιωάννα Σουλτάνη στα 100μ. εμπόδια, δεν κατάφερε να μπει στον τελικό του αγωνίσματος, μένοντας σε ένα νέο ατομικό ρεκόρ με 16,59.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Κονίδης στην πρώτη του συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις μιας και η κάμερα τον είχε συνέχεια στο καρέ της.

Ο αθλητής ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με βολή στα 30,54μ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στηρίξαν τις προσπάθειες των αθλητών μας, τους προπονητες, τους χορηγούς και τους γονείς.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον πρόεδρό μας, Παναγιώτη Γεωργόπουλο, όπου χρόνια τώρα προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στον Σύλλογο», αναφέρουν από το Δ.Σ. του Φιλαθλητικού.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις