ΣΠΑΡΤΗ. Άστραψαν, το σαββατοκύριακο, τα πετάλια του Σπαρτιατικού ΓΣ!

Στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Ποδηλασίας Νοτίου και Δυτικής Ελλάδας

Το Σάββατο 9/10 και την Κυριακή 10/10 πραγματοποιήθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Νοτίου και Δυτικής Ελλάδας.

Το πρωτάθλημα τελούσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με συνδιοργανωτή τον Σπαρτιατικό ΓΣ και την υποστήριξη του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος και της πίστας καρτ Φελέκος στην Τραπεζοντή.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 50 ποδηλάτες στις κατηγορίες μίνι, πανκορασίδες και παμπαίδες.

Το Σάββατο στην πίστα καρτ στην Τραπεζοντή διεξήχθησαν τα αγωνίσματα της ατομικής χρονομέτρησης και της αντοχής.

Ο ποδηλάτης του Σπαρτιατικού Χάρης Λιαδής κατέκτησε την 1η θέση και στα δυο αγωνίσματα στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα. Την 2η θέση στην αντοχή και την 3η στη χρονομέτρηση κατέκτησε ο Γιάννης Μαυρικιώτης στα Μίνι Μικρά, στην κατηγορία παμπαίδων ο Σεμπαστιάν Νεντέλκου 2ος στην αντοχή και 5ος ο Κώστας Ρασσιάς στη χρονομέτρηση.

Ορεινή ποδηλασία στο Σαϊνοπούλειο Άλσος της Σπάρτης!

Την Κυριακή, στο Σαϊνοπούλειο Άλσος, διεξήχθη το αγώνισμα αντοχής στην ορεινή ποδηλασία. Ο αγώνας ήταν σε μορφή σιρκουί, απόστασης 1800 μ., σε δασικούς δρόμους και μονοπάτια.

Στην κατηγορία Παμπαίδων ο Σεμπάστιαν Νεντέλκου και στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα ο Χάρης Λιαδής κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και την 1η θέση. Επίσης στο ίδιο αγώνισμα και στην κατηγορία Μίνι Μικρά ο Γιάννης Μαυρικιώτης ήρθε 3ος.

Καθοδήγηση

«Τους ποδηλάτες του Σπαρτιατικού καθοδήγησαν οι προπονητές του συλλόγου Παναγιώτης Καρούνος, Χρήστος Βορβής και Παναγιώτης Παπαδάκος.

Όπως πάντα την προσπάθεια μας στηρίζουν οι χορηγοί μας, Καρούνος Bikes, The Drop, Ελαιουργείο ΑΦΟΙ Γ. ΠΡΕΒΑ, Argoaxon, Nutrilab» αναφέρουν από τον Σπαρτιατικό ΓΣ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις