ΣΠΑΡΤΗ. Έναν απολογισμό δράσης και έργου επιχειρεί ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης, δια του προέδρου του, Σταύρου Περγαντή, που αφορά σε έργα συντήρησης που πραγματοποιήθηκαν στα ανοιχτά γήπεδα το 2021, κατά τη διάρκεια της θητείας του νέου Διοικητού Συμβουλίου του Οργανισμού.

«Να μην ερημώσουν τα χωριά»

«Σκοπός μου, τα χωριά του Δήμου να διατηρήσουν τη ζωντάνια τους, με καλά συντηρημένους και ασφαλείς αθλητικούς χώρους. Είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε αυτό το ζήτημα», ανέφερε στο notospress.gr ο Σταύρος Περγαντής.

Προσθέτοντας πως,

«…οι ασφαλείς χώροι άθλησης βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, και μπορούν να αποτελέσουν κίνητρο παράτασης της διαμονής στα χωριά είτε των ίδιων των κατοίκων τους είτε των επισκεπτών του καλοκαιριού».

«Συντήρηση σε όλα τα ανοιχτά γήπεδα των χωριών και της πόλης»

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού διαβεβαίωσε πως θα συνεχιστεί η προσπάθεια και σε συνεργασία με τους κοινοτάρχες και τους συλλογικούς φορείς, «…θα γίνει συντήρηση σε όλα τα ανοιχτά γήπεδα των χωριών και της πόλης».

Κάν’ το όπως Giannis

«Νοιώθω πως είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος με τον μεγάλο μπασκετμπολίστα Γιάννη Αντετοκούνμπο που επιθυμεί να συντηρεί τέτοια ανοιχτά γήπεδα ώστε να είναι λειτουργικά και ασφαλή για μικρούς και μεγάλους αθλητές.

Απαντάμε με έργα και αγάπη για τον Δήμο και τα όμορφα χωριά του», κατέληξε ο επικεφαλής του Αθλητικού Οργανισμού.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις