ΣΠΑΡΤΗ. «…Με μεγάλη χαρά», υποδέχθηκε ο Δήμος Σπάρτης, τους συμμετέχοντες στον αγώνα Πανελληνίου Επάθλου TRAIL RIDE 4X4, το «15ο TRAIL RIDE 4X4 & EXPERIENCE TROPHY ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, στις 26 και 27 Μαρτίου 2022.

Η πλατεία της Σπάρτης γέμισε με jeep 4x4 και τα πληρώματά τους, που «προσέφεραν ένα ξεχωριστό θέαμα», σε μικρούς και μεγάλους φίλους του αγωνίσματος.

Σε 2 σκέλη ο Αγώνας

  • Ο αγώνας REGULARITY 4X4 ξεκίνησε το Σάββατο 26/3, (13:00), από το Ναύπλιο και αφού διέσχισε τον Πάρνωνα μέσα από 9 πανέμορφες Ε.Δ.Α. off road περιπέτειας διάρκειας 6,5 ωρών, (οι 2 νυχτερινές), τερμάτισε στη Σπάρτη, περίπου στις 20:00.

Εκ μέρος του Δήμου, παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Γεωργία Ζαχαράκη (και μέλος του του ΔΣ του Αθλητικού Οργανισμού), ο Χρήστος Κανακάκος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σπάρτης Δημοσθένης Κακούρος και το μέλος του Αθλητικού Οργανισμού και Πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινητιστών Σπάρτης, Λάμπρος Λαμπρόπουλος.

  • Το 2ο σκέλος του, ξεκίνησε την Κυριακή 27/3, (10:00), από τη Σπάρτη, με 6 Ε.Δ.Α. και κινήθηκε κοντά στον Ευρώτα και τον Ταΰγετο. Ο τερματισμός πραγματοποιήθηκε κατά τις 14:45 στην Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης.

Η Γεωργία Ζαχαράκη, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο, ευχαρίστησε τα πληρώματα για την συμμετοχή και τόνισε ότι, «τέτοιες δράσεις έχουν πολλαπλά οφέλη γιατί δίνουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες και τους πολλούς φίλους τους να γνωρίσουν και να απολαύσουν τις ομορφιές του τόπου μας και στην συνέχεια αυτοί να γίνουν πρεσβευτές μας καθώς θα μιλούν και θα διαφημίζουν τον Δήμο μας με τον καλύτερο τρόπο».

Τον Αγώνα διοργάνωσαν η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΛΜΑ) 4×4 Ναυπλίου, σε συνεργασία με τον ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλίου, τη Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης και με την υποστήριξη του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάρτης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις