ΓΥΕΘΙΟ. Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης του Γυθείου και το τμήμα στίβου του Πανγυθεατικού, διοργανώνουν το Σάββατο 1η Ιουνίου 2024 τον 6ο αγώνα δρόμου «Πανγυθειάδα 2024».

 1. Αγώνας 5χλμ. Ενηλίκων και μαθητών/τριών Λυκείου
 2. Παιδικοί αγώνες : (200μ., Αγώνες Ειδικών Σχολείων), (200μ., Αγώνες Νηπίων), (500μ., Α-Β τάξη), (800μ., Γ-Δ τάξη), (1200μ, Ε-ΣΤ τάξη), Αγώνας 2.000μ. μαθητών/τριών Γυμνασίων και Λυκείων.

Εγγραφές

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

https://forms.gle/u9h9utm3igWzCuPn7

*Το Σάββατο το πρωί 01-06-2024 και ώρα 10.30-13.00 θα λειτουργήσει Γραμματεία, για παραλαβή αριθμών και νέες εγγραφές, στην είσοδο του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ανατολικής Μάνης στο Γύθειο.

* Παρακαλούμε για την αρτιότερη διοργάνωση των αγώνων να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας, μέσω της ηλεκτρονικής εγγραφής.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κέντρο Πολιτισμού Ανατολικής Μάνης (Πλατεία Παρθεναγωγείου) - Γύθειο Λακωνίας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 01 Ιουνίου 2024

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ :

 1. ΑΓΩΝΑΣ 5χλμ. 17.30
 2. ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 200μ. 18.40
 3. ΑΓΩΝΑΣ ΝΗΠΙΩΝ 200μ. 18.55
 4. ΑΓΩΝΑΣ 500μ. (Α΄-Β΄ ΤΑΞΗ) 19.10
 5. ΑΓΩΝΑΣ 800μ. (Γ΄-Δ΄ ΤΑΞΗ) 19.25
 6. ΑΓΩΝΑΣ 1200 μ. (Ε΄-ΣΤ΄ ΤΑΞΗ) 19.40
 7. ΑΓΩΝΑΣ 2000 μ. (ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ/ΛΥΚΕΙΩΝ) 19.55

*Οι αθλητές/αθλήτριες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο εκκίνησης τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα που συμμετέχουν.

*Για την πραγματοποίηση του κάθε αγώνα απαιτείται ελάχιστο όριο συμμετοχής 5 ατόμων ανά κατηγορία.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ και ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κέντρο Πολιτισμού Ανατολικής Μάνης (Πλατεία Παρθεναγωγείου)

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν επί δημοσίας οδού, η οποία είναι εξ ολοκλήρου ασφαλτοστρωμένη και φυλασσόμενη. Κατά την διάρκεια των αγώνων θα διακοπεί πλήρως η διέλευση οχημάτων στην παραλία Γυθείου.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ –ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΠΑΘΛΑ:

1.ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ-ΑΓΩΝΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ/ΛΥΚΕΙΟΥ: Νικητές/τριες ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι αθλητές/τριες (ξεχωριστά αγόρια και κορίτσια). – Στους 3 πρώτους νικητές/τριες, για κάθε αγώνισμα θα απονεμηθεί αναμνηστικό κύπελλο συμμετοχής.

– Σε όλους τους αθλητές/τριες που θα τερματίσουν στους αγώνες θα δοθεί «τιμητικό αναμνηστικό μετάλλιο»

2. ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ-5χλμ.: Στις τρείς πρώτες ΓΥΝΑΙΚΕΣ και στους τρεις πρώτους ΑΝΔΡΕΣ θα απονεμηθεί κύπελλο και αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής. Σε όλους τους αθλητές/τριες που θα τερματίσουν στον αγώνα θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή σε όλους τους αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: Στον αγώνα των 5.000 μέτρων τίθεται χρονικό όριο τερματισμού η 1 ώρα (μετά την παρέλευση μιας ώρας ο αθλητής/τρια μπορεί να συνεχίσει να τρέχει με δική του ευθύνη).

ΕΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Γεωργία Παραή, Παναγιώτης Συλλαίος

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Ασθενοφόρο με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα βρίσκεται σε ετοιμότητα στο Κέντρο Υγείας Γυθείου. Στο χώρο των αγώνων θα υπάρχει ιατρός και τουλάχιστον ένα εξειδικευμένο άτομο στην παροχή πρώτων βοηθειών. Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα σχετικά με θέμα υγείας που οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ

Στον τερματισμό θα διατίθενται εμφιαλωμένα νερά, φρούτα και χυμοί για όλους τους αθλητές/τριες. Επίσης θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας με νερά στο 3οχλμ. για τους συμμετέχοντες στον Γύρο της Πόλης (5χλμ.).

ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στον χώρο εκκίνησης – τερματισμού (Κέντρο Πολιτισμού Πλατεία Παρθεναγωγείου). Οι απονομές για τον αγώνα των 5 χλμ. θα πραγματοποιηθούν στις 18.30 και οι υπόλοιπες μετά το τέλος των αγώνων.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ

Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνεται την ημέρα των αγώνων από 10.30 έως 13.00 καθώς και 1 ώρα πριν την έναρξη του κάθε αγώνα, από την γραμματεία της διοργάνωσης στην πλατεία Παρθεναγωγείου στο Κέντρο Πολιτισμού Ανατολικής Μάνης.

 • Η συμμετοχή στους αγώνες γίνεται με την προσωπική ευθύνη του/της αθλητή/τριας, γονέα- κηδεμόνα κάθε παιδιού (για θέματα υγείας ή περίπτωση ατυχήματος).
 • Τρέχουμε χωρίς άγχος, με υπομονή και καλή διάθεση.
 • Τρέχουμε για τη χαρά της συμμετοχής.

Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στην αφετηρία τουλάχιστον μισή ώρα πριν από την έναρξη των αγώνων τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφορίες δίνονται απογευματινές ώρες στα κάτωθι τηλέφωνα και email: 1) Παραή Γωγώ - 6936767366 – georgiaparai@hotmail.gr

2) Συλλαίος Παναγιώτης 6979331082 – syllaios@sch.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις