ΣΠΑΡΤΗ. Με πολυετή προσφορά στην Ποδηλασία, αν και νέος ακόμα, ο Παναγιώτης Πριστούρης θέτει τον εαυτό του στην κρίση και στη διάθεση όλων των Σωματείων μου μετέχουν και συναποτελούν την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Σχετικά με την υποψηφιότητά του αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλες και φίλοι, Σωματεία μέλη της ΕΟΠ,

Με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, επικεφαλής της κίνησης «Ποδηλατική Αναγέννηση».

Επιπλέον θέτω υποψηφιότητα για την θέση του εκπροσώπου της Ομοσπονδίας μας, στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, για να ακουστεί επιτέλους στην ολομέλεια ποδηλατική φωνή.

Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω μέσα από την πολυετή ποδηλατική μου δράση.

Με τιμήσατε ιδιαίτερα με την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια, κατά τα οποία έχω διατελέσει Ταμίας, Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας.

ΉΉμασταν μαζί στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Ιδιαίτερα τα δύσκολα χρόνια έδωσα βροντερό «παρών» και έμεινα μαζί σας στις επάλξεις, διατηρώντας ζωντανό το άθλημά μας. Δεν φοβήθηκα. Δεν παράτησα τα πεντάλ, έμεινα εδώ υπηρετώντας το άθλημά μας, μαζί με τους άξιους συνεργάτες μου.

Επιστέγασμα της προσπάθειας των αθλητών μας, μαζί με την αμέριστη στήριξή μας, η συγκομιδή πολλών μεταλλίων σε Διεθνείς διοργανώσεις. Αλλά το σπουδαιότερο, η συμμετοχή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και στα τρία αγωνίσματα.

Σήμερα, είναι η ώρα όλες οι υγιείς ποδηλατικές δυνάμεις να συμπορευθούν με την «Ποδηλατική Αναγέννηση», στην προσπάθεια αγωνιστικής ανάτασης, με στόχο και όραμα, το καλύτερο για το αγαπημένο μας άθλημα.

Διεκδικούμε την στήριξή σας και δεσμευόμαστε να στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας, την προσπάθεια για ένα λαμπρό μέλλον της Ελληνικής Ποδηλασίας».