ΣΠΑΡΤΗ. Αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο θα «κλείνουμε» από εδώ και πέρα ένα γήπεδο τένις στη Σπάρτη, για να εξασκηθούμε στο αγαπημένο μας άθλημα. Λεπτομερείς οδηγίες έδωσε ο Αθλητικός Οργανισμός.

Κι αυτό, κατόπιν δυσλειτουργιών, παραπόνων και προβλημάτων που παρατηρήθηκαν. Σημειώνουμε, πως στα σχέδια του Οργανισμού, είναι να αποδοθούν στους φίλους του τένις και άλλα γήπεδα, που θα αποφορτίσουν την αυξημένη ζήτηση που παρουσιάζεται εδώ και καιρό.

Όπως ενημέρωσε λοιπόν ο Αθλητικός Οργανισμός Σπάρτης:

«Από την Τετάρτη 3/3, όσοι επιθυμούν να “κλείσουν” γήπεδo, θα έρχονται στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού, Δωριέων 13-15 (στον εξωτερικό, χώρο τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς της Covid-19) από τις 10:00 μέχρι τις 12:00, με την αστυνομική τους ταυτότητα και θα υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι σε περίπτωση μη παρουσίας τους στο γήπεδο θα διαγράφονται και θα αποκλείονται για το επόμενο διάστημα των δύο εβδομάδων. Ο καθένας μπορεί να δηλώσει ώρα μόνο για τον ίδιο και τον συμπαίκτη του. Οι εβδομαδιαίες ώρες που μπορεί να δηλώσει ο καθένας μαζί με τον συμπαίκτη του είναι δύο, από Δευτέρα έως Παρασκευή, και δύο το Σαββατοκύριακο. Προσοχή! Όχι δύο συνεχόμενες ώρες. Τα Σαββατοκύριακα θα μπορούν πλέον να δηλώνουν δύο φορές ο καθένας αντί για τρεις. Στη συνέχεια, τα στοιχεία θα συμπληρώνονται από εμάς στην πλατφόρμα».

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Σταύρος Περγαντής, «…αυτή τη στιγμή έχουμε δύο ενεργά γήπεδα τένις στη Σπάρτη και ο κόσμος που ζητάει για να παίξει είναι πενταπλάσιος, πρέπει να λάβουμε κάποια μέτρα προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι χωρίς στενοχώριες.

Στα σχέδια μας είναι το επόμενο διάστημα να δώσουμε και άλλα γήπεδα τένις ώστε το πρόβλημα να μειωθεί αρκετά. Ζητάμε την κατανόηση σας. Βοηθήστε μας και όλα θα λυθούν με αγάπη».