ΜΕΣΣΗΝΗ. Μία σπουδαία διοργάνωση καλαθοσφαίρισης θα φιλοξενήσει τις επόμενες ημέρες ο Δήμος Mεσσήνης στο ανακαινισμένο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσσήνης. Πρόκειται για το Διεθνές Τουρνουά Παμπαίδων U15 «1ο Κύπελλο Μεσσήνης» που θα διεξαχθεί στην πόλη μας από τις 28 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου. Με το τετραήμερο αγώνων μπάσκετ, στο οποίο συμμετέχουν ομάδες παμπαίδων από την Ελλάδα, την Κροατία, την Πολωνία και τη Βόρεια Μακεδονία, εγκαινιάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ένα έργο πνοής για τον Δήμο Μεσσήνης, το εκσυγχρονισμένο Κλειστό Γυμναστήριο.

Λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του Διεθνούς Τουρνουά, συζήτησαν την Τρίτη 20 Ιουλίου με τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο στο γραφείο του, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρος Κουκάκης, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Θανάσης Μακαρούνης και το μέλος της Γιάννης Κουτραφούρης, το μέλος της ΕΟΚ Μιχάλης Βακαλόπουλος, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΟΚ Κυριάκος Ταβουλαρέας, ο ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικής Παμπαίδων Μπάσκετ Χρήστος Σγουρίτσας και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Παναγιώτης Τσιμπούρης, παρουσία και του αρμόδιου αντιδημάρχου Αθλητισμού Μπάμπη Μακρή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συγκροτήθηκε η Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων. Επίσης, τέθηκαν από τους συμμετέχοντες οργανωτικά ζητήματα που σχετίζονται με τη φιλοξενία των μελών της κάθε αποστολής, τις υποχρεώσεις διοργανωτών και αθλητών όπως αυτές προκύπτουν από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, καθώς και τη δυνατότητα παρουσίας θεατών στις κερκίδες, η οποία θα εναρμονιστεί σύμφωνα την τελευταία ΚΥΑ.

Το Διεθνές τουρνουά συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Μεσσήνης, την Ε.Ο.Κ., τη FI.B.A. και την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις